Защо не ми се виждат темите?

Vasil_90

Registered
Здравейте , искам да попитам защо не ми се виждат 2 от темите, едната тема я бях написал в безплатната реклама (за сайт който съм направил) а другата в Игри Филми ... да попитам дали дадена игра ще може да ми върви.

Нов потребител си , и някой от модераторите ти одобрява постовете. Преглеждай ги дали са на кирилица, дали си спазил добрият тон на писане, дали заглавието ти е добре написано ( не се толерират заглавия от сорта на : " Помощ .... " , " Тука тъй ... " ) Заглавието на темата трябва да пояснява какво искаш да намериш/попиташ/покажеш/дискутираш.
Както и в разделя с Безплатната реклама , не се дават коментари по сайта от сорта на " Много е грозно, по-добре дай File -> New " , " Тоя сайт за нищо не става " НЕ се иска оценка.
Малко по-надолу, под твоята тема, има друга тема , която разисква този казус. Ясно е ,че повечето форуми имат еднакви права, но тук нещата седят по друго място.
Има точки за раздаване, репортване на потребители, репортване на теми.

index аз не коментирам други сайтове, бях пуснал за моят сайт който съм направил.
А отнасящо се до BF3 ще погледна другата тема ок.

vardana каза:
Ако са ти пратили забележка може мподераторите да са я изтрили :Д
Не нищо не са ми писали (съобщение) / забележка не са ми пратили, затова се зачудих и реших смело да попитам :)

Горе