Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
^METALLICA^ каза:Някакви идеи ? Много неприятно ...
PoDMaTRiX каза:На мен от днес следобед ми зарежда ужасно бавно. Допреди това нямъх никъкви порблеми...
djvato каза:на мен незнам заради нета ли е нямам никакви проблеми :wink:
^METALLICA^ каза:Така определено е по-добре. Плс си виж ЛС-тата.
iwanov каза:Ами аз да кажа начи преди да се сложи рекламата сичко се отваряше много барзо, после като се слойи рекламата в началото пак ми се отваряше много барзо обаче след един два дена почна да ми бави и сега като се махна рекламата ми бави още повече.
Ако някой знае защо е така нека да сподели тук плс.
Smirnoff каза:iwanov каза:Ами аз да кажа начи преди да се сложи рекламата сичко се отваряше много барзо, после като се слойи рекламата в началото пак ми се отваряше много барзо обаче след един два дена почна да ми бави и сега като се махна рекламата ми бави още повече.
Как ще ти бави без реклама бе :shock: невъзможна хипотеза :shock:
При мен без реклама фърка просто :wink:
admin каза:Нямам представа.
Имаше при мен един период когато тръгвам да отварям
форума и се отваря само част от него.
Точно до рекламата.
Чакам 5 сек и се зарежда изведнъж.
Това във форума се случва и зарежда бързо точно до
края на менюто (от където почваше рекламата).
А в индекса пак същото само дето рекламата беше в дясно.
В този случай се зареждаше цялата страница почти но в момента в който стигне до дясната лента (където е рекламата) спираше за сек.
Кажете на вас къде ви бави.
Не зарежда въобще ли или на определено място се скапва.
В момента ми зарежда много бързо но по принцип в събота нета
винаги е скапан защото доста хора са си на компютрите.
Smirnoff каза:iwanov каза:Ами аз да кажа начи преди да се сложи рекламата сичко се отваряше много барзо, после като се слойи рекламата в началото пак ми се отваряше много барзо обаче след един два дена почна да ми бави и сега като се махна рекламата ми бави още повече.
Как ще ти бави без реклама бе :shock: невъзможна хипотеза :shock:
При мен без реклама фърка просто :wink:
LiRiX каза:Отворете кеша си, моя е 400МБ и сайта винаги ми се зарежда за по малко от секунда. Просто като се кешират картиките вече помпа яко