Защо последните 2-ва дни форума е толкова бавен ?

PoDMaTRiX каза:
На мен от днес следобед ми зарежда ужасно бавно. Допреди това нямъх никъкви порблеми...

Същата работа е и при мен. Сега е малко по-добре като се махнаха банерите, но пак е бавен ... Хм... нз защо така ...

djvato каза:
на мен незнам заради нета ли е нямам никакви проблеми :wink:

Админ, ако щеш вярвай, но при мен в момента е по зле от снощи

Нормално е всички външни неща, които зареждаш да бавят.
Специално тиксото и google-analytics са голяма гадост. По-добре си сложи, някой читав брояч, хем ще ти бави по-малко, хем ще брой вярно.

ето при мен какво е положението:
http://planinari.org/temp/20070203_wt.jpg

Ами аз да кажа начи преди да се сложи рекламата сичко се отваряше много барзо, после като се слойи рекламата в началото пак ми се отваряше много барзо обаче след един два дена почна да ми бави и сега като се махна рекламата ми бави още повече.
Ако някой знае защо е така нека да сподели тук плс.

iwanov каза:
Ами аз да кажа начи преди да се сложи рекламата сичко се отваряше много барзо, после като се слойи рекламата в началото пак ми се отваряше много барзо обаче след един два дена почна да ми бави и сега като се махна рекламата ми бави още повече.

Как ще ти бави без реклама бе :shock: невъзможна хипотеза :shock:
При мен без реклама фърка просто :wink:

Нямам представа.
Имаше при мен един период когато тръгвам да отварям
форума и се отваря само част от него.

Точно до рекламата.

Чакам 5 сек и се зарежда изведнъж.

Това във форума се случва и зарежда бързо точно до
края на менюто (от където почваше рекламата).

А в индекса пак същото само дето рекламата беше в дясно.
В този случай се зареждаше цялата страница почти но в момента в който стигне до дясната лента (където е рекламата) спираше за сек.

Кажете на вас къде ви бави.
Не зарежда въобще ли или на определено място се скапва.

В момента ми зарежда много бързо но по принцип в събота нета
винаги е скапан защото доста хора са си на компютрите.

Smirnoff каза:
iwanov каза:

и кое му е навъзможното? :) Явно забавянето при вас тия дни да не е било от рекламата, а по-друга причина.

admin каза:
Нямам представа.
Имаше при мен един период когато тръгвам да отварям
форума и се отваря само част от него.

Точно до рекламата.

Чакам 5 сек и се зарежда изведнъж.

Това във форума се случва и зарежда бързо точно до
края на менюто (от където почваше рекламата).

А в индекса пак същото само дето рекламата беше в дясно.
В този случай се зареждаше цялата страница почти но в момента в който стигне до дясната лента (където е рекламата) спираше за сек.

Кажете на вас къде ви бави.
Не зарежда въобще ли или на определено място се скапва.

В момента ми зарежда много бързо но по принцип в събота нета
винаги е скапан защото доста хора са си на компютрите.

Админ, при мен най-дразнещото нещо, което съществува от както чета този форум е след като за зереди цялата страница с мненията, да изчезнат за секунда текстовете от мненията. И понеже страницата се зарежда за минимум 3 секунди, то аз тъкмо съм се зачел в първия пост и ония туксота муксута, онова руското и кой знае още както се заредят и постовете премигнат и се пренаредят. аре дири до къде си стигнал.... направо ми къса нервите. Общо взето вече не чета всички теми заради този ефект

Smirnoff каза:
iwanov каза:

Еми и при мен в момента, дори без рекламата е бавно ...

Отворете кеша си, моя е 400МБ и сайта винаги ми се зарежда за по малко от секунда. Просто като се кешират картиките вече помпа яко ;)

при мен сега взе малко бавно да зарежда ... първо форума е голям на целята страница и след не съм бройл колко време си става малък и всичко си се намества !!!

LiRiX каза:
Отворете кеша си, моя е 400МБ и сайта винаги ми се зарежда за по малко от секунда. Просто като се кешират картиките вече помпа яко ;)

Ще обясниш ли това за кеша откъде да го проверя, че съм малко нууб в тази област ;)

admin проблема при мен е че като отворя нова страница (независими къде) като почва да се отваря страницата парво се разширява настрани до максимум и после се отваря малко по малко надоло и после бавно бавно се сабира нормалния вид.
Някой пат не пускам теми или мнения или не чета дадени уроци заради това щото страшно много ме дразни това.

Back
Горе