Заявка за направа на index страница

darknezz_zone

Registered
Може ли да ми драснете едно индексче ? Не искам нищо особено. Ако може само "header, отдоло menu и вляво,дясно и самата страница да има по едно
табче, като примерно анкета за да мога да си правя аз.Абе горе долу искам да е като индекса на dj balthazar. Искам само "header,menu и в всяка страна (ляво,дясно и центъра на страницата) по нещо като табче". Мерси предварително :)

ЕДИТ: Ако може да е с картинки и онези там css. Ако някой го направи МНОГО МУ БЛАГОДАРЯ !

Здравейте пак. Ако Ви затруднява просто ми направете индекс със хеадер меню и отстрани едно табче. И на това ще съм доволен.
Ако може да е с картинка..

Да не мислиш, че е толкова просто. Изчакай малко и някой ще ти помогне. Със зор нищо няма да постигнеш. За времето, в което си писал можеше да намериш програма за създаване на сайт като HTMLCup и да си сътвориш сам нещо.

е защо не се опиташ да си го направиш сам и когато се затрудниш някъде да питаш защо нестава
Невиждам защо щом не е нищо особенно не се опиташ сам
всичко го знаеме този dj balthazar и как му изглежда индекса и така както си го обяснил само ти може да се разбеш

за това некой да ми драсне хората дават пари

Аз се опитах. Но не успях. Затова написах темата. Относно дж... С готови програмки не искам да го правя.

Еми тогава сядаш и четеш. Идеята тук е че нямаш подробно обяснение какво точно да има. Нищо не се разбира от обяснението и си ъпваш темата за 20 мин. доста пъти, а това според мен е ненужно. Има и друго някой ако иска да ти помогне няма да може за 20 мин. да ти я направи страницата.

Ето ти пример как се започва един html документ.

Код:
<html>
<head>
<title></title>
</head>
<body>

ТУК Е СЪДЪРЖАНИЕТО НА СТРАНИЦАТА

</body>
</html>

Като разбира се трябва 1-во да прецениш какво ще има дали ще има javascript какъв да е стила(css) и след това в началото преди <html> се добавя един <!DOCTYPE . където ти е <title></title> между >< трябва да ти е заглавието на страницата след </title> на долния ред вече идва момента да направиш секцията с <meta таговете за да сложиш описание, ключови думи и кодировка на сайта било то utf-8, windows-1251 и т.н. Където съм ти показал ТУК Е СЪДЪРЖАНИЕТО НА СТРАНИЦАТА там трябва вече като си решил къде какво ще има подредено да сложиш съответно ако ползваш таблици един стандарт <table><tr><td></td></tr></table> и между <td></td> да направиш самата подредба на страниците. Давам ти примери с кодове, които се учат още със запознаването с това чудо на интернет индустрията HTML не винаги се ползват <table> зависи какви тагове ще ползваш идва от там какъв <!DOCTYPE ще ти е страницата, но това е просто кратко точно и ясно обяснение. Тук във форума има в уроците първи стъпки - html вземи ги прочети за да ти стане поне малко ясно кое как става след като не искаш да ползваш програми, а и да ползваш програми след това можеш да прегледаш кода и сам да си обясниш кое какво е. Всички помагащи тук сме започнали по този път, който ти предлагам.

Благодаря за разбирането предварително.

Е ти в момента глупости говориш. За да направиш html каквото и да правиш ползваш малко или много css . А css е доста по-лесен от html само ти трябва познание по английски и няма да имаш проблеми. Примерно
Код:
body {
color: black; // тук е цвета на текста в сайта ти. Оцветява всеки текст в черно
font-family: Tahoma, Verdana, Arial; // Тук е шрифта който ще ползваш за сайта ти
background: #FFFFFF; // тук е фона на сайта в момента го сложих бях
font-size: 12px; // размер на шрифта в сайта.
}

Също можеш да ползваш този стил без да е в CSS секцията или файла като го сложиш директно в <body и ще стане нещо такова
Код:
<body bgcolor="#FFFFFF" style="color: black; font-family: Tahoma, Verdana, Arial; font-size: 12px;">

И започваш с кода на страницата

</body>

Това е просто пример. И идеята тук е не да спамиш със 20 мнения едно след друго а за 10 мин. да прочетеш където и да е в интернет какво е CSS и какви атрибути се използват.

Back
Горе