Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/huner7.freecoolsite.com/php-game/pro.php:1) in /home/www/huner7.freecoolsite.com/php-game/pro.php on line 2
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/huner7.freecoolsite.com/php-game/pro.php:1) in /home/www/huner7.freecoolsite.com/php-game/pro.php on line 2
Вече ги оправихHunteR каза:да знам за тези грешки нещо не мога да ги оправя
Добре де ами как се печели злато?HunteR каза:Мерси, скоро ще е готов и модула за продаване на танкове
Мисля сега да правя и някакви награди(Разбира се не такива каквито си мислите например пари в играта, танкове)ако например достигнете 1000 точки ще имате някакава награда и т.н.
Надявам се скоро да има повече регистрирани потребители за сега са
За сега са 64![]()
fanster каза:Добре де ами как се печели злато?HunteR каза:Мерси, скоро ще е готов и модула за продаване на танкове
Мисля сега да правя и някакви награди(Разбира се не такива каквито си мислите например пари в играта, танкове)ако например достигнете 1000 точки ще имате някакава награда и т.н.
За сега са 64![]()
Аз с 2000 злато не мога да си направя строителница на танкове ниво 2 и същевременно да си взема танк, който е с по-голяма атака от тоя на първия компютър...HunteR каза:fanster каза:Добре де ами как се печели злато?HunteR каза:Мерси, скоро ще е готов и модула за продаване на танкове
За сега са 64![]()
Еми като атакуваш почваш от компютър 1 той е най-слаб 1500 сила значи в начало отдолу ти пише твоята сила гледаш да е по-голяма от силата на компютъра, който ще атакуваш и така след като го победиш ще ти даде пари!В техника може да разбираш как може да построиш даден танк и т.н.!:?:
И моля ако забележите някой бъг съобщавайте веднага!!!!!
е не може без бъгове :lol:Soul_Stealler каза:за около 5 мин. направих ~600000 атака![]()
Ааааа. Ясно. Не предполагах че като си купиш два танка им се събира силата...Ясно ясно. Сори.HunteR каза:А уе мен значи ти сториш първо ниво след, което си копуваш 2 слаби танка и си готов ти ще имаш 2000 сила, а той 1500!След като сабереш пари копуваш по хубави танкове и т.н.Разбра ли!Ако нещо мога да ти рестартирам акаунта!