За всички маниаци на The Big Battle

регнах се :)
добре е ама преди да ме логне в играта ми изписа:

Код:
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/huner7.freecoolsite.com/php-game/pro.php:1) in /home/www/huner7.freecoolsite.com/php-game/pro.php on line 2

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/huner7.freecoolsite.com/php-game/pro.php:1) in /home/www/huner7.freecoolsite.com/php-game/pro.php on line 2

като изляза от сайта и се връна да се логна пак ми го дава същото и след това ми влиза в играта ;)

да знам за тези грешки нещо не мога да ги оправя, но иначе всичко си работи, а иначе в общи линни кво ще кажете за нея!?

добре е кефи :)
ако направиш и някое добро темплейтче а не тоя фрий , екстра :)

за миналия ми сайт го изкопирах от един друг забравих кой и сега го използвам и за играта :)

И как да ти кажем дали харесваме играта, след като неможем да влезем :) ?????

абе как да не може регистрираш се и влизаш !Ако си се регисистрирал само влизаш!
А и

HunteR каза:
да знам за тези грешки нещо не мога да ги оправя
Вече ги оправих :)

Направи "Влезни, за да играеш" на "Влез, за да играеш". Така е диалектно и дразни ;)

значи вече има и чат в сайта но трябва да сте 50 или повече от 50 точки за да влзезнете в него :)
Сега мисля и какво още да прибавя, давайте идеи ако знам как да го направя ще го направя ;)

Ако има такива, които играят на моята игра искам да ви попитам какво ще кажете за идеята за продаване на танкове!?
Например копили сте танка 1000 продавате го 500 втора ръка :lol:
кажете добра ли е идеята??

Мерси, скоро ще е готов и модула за продаване на танкове ;)
Мисля сега да правя и някакви награди(Разбира се не такива каквито си мислите например пари в играта, танкове)ако например достигнете 1000 точки ще имате някакава награда и т.н. :)
Надявам се скоро да има повече регистрирани потребители за сега са
За сега са 64 ;)

HunteR каза:
Мисля сега да правя и някакви награди(Разбира се не такива каквито си мислите например пари в играта, танкове)ако например достигнете 1000 точки ще имате някакава награда и т.н. :)
За сега са 64 ;)
Добре де ами как се печели злато?

fanster каза:
HunteR каза:
За сега са 64 ;)

Еми като атакуваш почваш от компютър 1 той е най-слаб 1500 сила значи в начало отдолу ти пише твоята сила гледаш да е по-голяма от силата на компютъра, който ще атакуваш и така след като го победиш ще ти даде пари!В техника може да разбираш как може да построиш даден танк и т.н.! :) :?:
И моля ако забележите някой бъг съобщавайте веднага!!!!!

HunteR каза:
fanster каза:
HunteR каза:
За сега са 64 ;)

Еми като атакуваш почваш от компютър 1 той е най-слаб 1500 сила значи в начало отдолу ти пише твоята сила гледаш да е по-голяма от силата на компютъра, който ще атакуваш и така след като го победиш ще ти даде пари!В техника може да разбираш как може да построиш даден танк и т.н.! :) :?:
И моля ако забележите някой бъг съобщавайте веднага!!!!!
Аз с 2000 злато не мога да си направя строителница на танкове ниво 2 и същевременно да си взема танк, който е с по-голяма атака от тоя на първия компютър...

А уе мен значи ти сториш първо ниво след, което си копуваш 2 слаби танка и си готов ти ще имаш 2000 сила, а той 1500!След като сабереш пари копуваш по хубави танкове и т.н.Разбра ли!Ако нещо мога да ти рестартирам акаунта!

HunteR каза:
А уе мен значи ти сториш първо ниво след, което си копуваш 2 слаби танка и си готов ти ще имаш 2000 сила, а той 1500!След като сабереш пари копуваш по хубави танкове и т.н.Разбра ли!Ако нещо мога да ти рестартирам акаунта!
Ааааа. Ясно. Не предполагах че като си купиш два танка им се събира силата...Ясно ясно. Сори. :)

Back
Горе