Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
K0ceTo каза:Абсолютно и твърдо за. Понеже някой спомена, аз съм твърдо за като цяло в училището да има ред като в казарма. Да се разбере, че образованието е привилегия и, че изисква определено отношение, е не сульо и пульо да прави квот си иска.
Само, че според мен трябва да са едни униформиз а всички учащи в цялата страна, ами не по отделно, защото много често поръчката се дава на определена фирма която шие некачествени униформи и прибира парите. Моята униформа и сбъркаха цветовете, платовете са ужасни и на криво скроени. Трябва да има държавен стандарт за това.
А иначе униформите на МГ Варна примерно са пример за подражение.
И искам да спомена, че тези които казват "не" и се аргументират с "как така ще ми казват какво да правя" трябва да се върнат в първи клас или направо в предучилищната за да си завършат възпитанието.
Който казва "изглеждам зле", също не е прав. Като се въвежда униформа, то това е ПРИЛИЧНО ОБЛЕКЛО, не може разни повлекани да ходят на училкище буквално с бански костюми или направо без бански костюми, а някакви рапърчета, гангстерчерта, метъли и подобни да идват все едно никога не са се поглеждали в огледалото.
Училището е институция която трябва да се уважава. И щом ти кажат с униформа, значи ходиш с униформа, дори да е палячовски костюм.
в мойто даскало никой нищо не ти казва ако си запалиш цигара в часK0ceTo каза:Ще се съобразяваш. Още малко ще почнеш да се оплакваш, че не ти дават да пушиш в даскалото ми трябва да ходиш отвън? То бива свобода, ама нека не става слободия. Като си на училище ще слушаш, като не искаш да слушаш няма да ходиш на училище.
а защо ?staf каза:ЗА !
Ами те и прапрапрапрапра дедите ни са ходили голи, какво чакаме тогава ?това че ще сте еднакви какво лошо има ?И родителите ни , и баби и дядовци са били с униформи, какво лошо има в тях?
K0ceTo каза:Ще се съобразяваш. Още малко ще почнеш да се оплакваш, че не ти дават да пушиш в даскалото ми трябва да ходиш отвън? То бива свобода, ама нека не става слободия. Като си на училище ще слушаш, като не искаш да слушаш няма да ходиш на училище.