За начинаещи и не в уеб програмирането,дизайна и SEO

FirstBlood

Registered
Здравейте :)
Днес попаднах на няколко торента с уроци за
PHP&MYSQL Програмиране
JavaScript
Уеб дизайн с Photoshop CS3
Web Accessibility Principles или създаване на HTML и CSS сайтове с Dreamweaver
SEO - Search Engine Optimization

ВАЖНО

Това са видео уроци на английски език. След като изгледах няколко, смея да твърдя, че наистина е обяснено добре, но ви трябват много добри знания по английски.

Късмет и приятно учене !

Аз скоро си купих "Разработване на проекти за Web с PHP и MySQL". Е наистина е доста дебел "буквар" ама ако неразбираш нищо ще ти помогне, но дори и да разбираш ще ти е полезен.

Успех на всички начинаещи програмисти! :)

gamena007 каза:
Аз скоро си купих "Разработване на проекти за Web с PHP и MySQL". Е наистина е доста дебел "буквар" ама ако неразбираш нищо ще ти помогне, но дори и да разбираш ще ти е полезен.

Успех на всички начинаещи програмисти! :)
И аз я имам тази дебела книга и мога да ви кажа че тя не е за начинаещи. По нататък в главите има една логин система която си работи добре но има 123 кошници код и целия код е много сложен с много функции и не мога да и разбера нищо има и система за новини но е сложен кода незнам но аз лично не мога да науча някои неща от нея.

miro91 каза:
И аз я имам тази дебела книга и мога да ви кажа че тя не е за начинаещи. По нататък в главите има една логин система която си работи добре но има 123 кошници код и целия код е много сложен с много функции и не мога да и разбера нищо има и система за новини но е сложен кода незнам но аз лично не мога да науча някои неща от нея.

Ами аз като си я взех небях начинаещ. Трябва да се подчертае, че само с четене нестава!!! За съжаление няма много добри книги за php & MySQL. За начало е нужно да си изтеглите малко свободен код и да го разгледате с цел навлизане в php. Чесно казано ООП в PHP дори някои от най-добрите не го разбират, а в тази книга е доста напред. Абе по-добре ходете на уроци :P .

Back
Горе