За преинсталацията

topchokt

Registered
Здравейте реших да си преинстална windowsa ама пак удрям на камък , какво трябва да натисна след рестарт за да започни преинсталацията . Пробвах с почти всички F-ве ама не става и се обръщам към Вас за помощ :)
 
Трябва да го буутнеш. Ф11 май беше. Рестарт и след това почваш да натискаш постоянно бутона докато не ти излезе буут менюто
 
Дали си задал в BIOS-a, кое да е първо BOOT-ващо устройство.Слерд като рестартираш, "помпиш" с бутона DEL(при теб може да е F1), докато ти "посинее" екрана.Заредило е BIOS-а.Така, остава да избереш(да провериш), дали CD-рома ти е настроен да BOOT-ва, преди HDD-то.Може и самия диск с Windows да не е бутващ!
 
Значи когато почна да натискам F-8 (за да ми тръгне инсталацията) ми изписва "Please install Xpress Recovery for нещо си "
 
Нека да кажа и цялата работа да стигна до преинсталация , значи пробвах да сложа Vista Transformation Pack 6.0 - Final (тема за windows xp ) но нещо не се получи , уж я махнах обаче не мога да сменям скиновете на Xp седи ми само на Classic , шрифта стана един гаден , пробвах да почистя с RegClean но не стана нищо , иконите от работният ми плот също изчезнаха нека ако на някой му се е случвало да помогне ако може де :)
 
Рестартираш и веднага натискаш F8 и там ще ти излезе Боот фром .. и натискаш CD/DVD ще се рестне компа и после чакаш да изпише Boot from CD... pres any key to continue .. нещо такова и натискаш некое копче от клавиатурата и почва ...
 
Добре преинсталацията тръгна но ми дава една грешка още в началото че някав файл "a2g47pst.sys" го няма и неще да продължите . Нее от windowsa защото пробвах и втори и пак същото дади. Ако някой знае от какво може да е проблема да сподели , че направо откачам :)
 
И още един проблем когато опитам да задам тема ми дава
7eb4a14c93b4ac0a48971734cae77fb0.jpg
 

Горе