Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
admin каза:Ako имате проблеми с webagent-a пишете тук и
аз ще се опитам да ги оправя ако мога![]()
Ако не мога - някой друг ще ги оправи.
:roll:
mute каза:искам да сложа вебагента в личния си сайт оначе искам така да го сложа че да несе вижда т.е. картинката която е на вебагента да се слива с фона на саита и да не се вижда само аз да знам каде е разположен можели да ми го направиш(до админ ) да речем картинката да е с цвят #667987
admin каза:mute каза:искам да сложа вебагента в личния си сайт оначе искам така да го сложа че да несе вижда т.е. картинката която е на вебагента да се слива с фона на саита и да не се вижда само аз да знам каде е разположен можели да ми го направиш(до админ ) да речем картинката да е с цвят #667987
Картинката ти е цвят #343434.И вече не се вижда.
НАдявам се помниш къде беше.
Warning: fopen(haidibaidi): failed to open stream: Permission denied in /www/web-tourist.net/www/root/webagent/webagent.inc on line 290
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/web-tourist.net/www/root/webagent/webagent.inc on line 292
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/web-tourist.net/www/root/webagent/webagent.inc on line 293
Warning: fopen(haidibaidi.html): failed to open stream: Permission denied in /www/web-tourist.net/www/root/webagent/webagent.inc on line 385
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/web-tourist.net/www/root/webagent/webagent.inc on line 387
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/web-tourist.net/www/root/webagent/webagent.inc on line 388
НАправило съм го да се рестартира на 200 посещения.mute каза:забелязах че вебагента в саита ми започва отначало в смисал този месец е почнал от начало и са изтрите всичката стара информация ето виж http://www.web-tourist.net/webagent/92/haidibaidi.html
staf каза:може аз си направих като този :wink: , прочетох една тънка книжка разгледах един два урока и стана 8)
![]()
http://www.web-tourist.net/login/login/view.php?st=304