За проблеми с webagent-a

Статус
Not open for further replies.

Admin

Registered
Ako имате проблеми с webagent-a пишете тук и
аз ще се опитам да ги оправя ако мога :)
Ако не мога - някой друг ще ги оправи.
:roll:
 

amd

Super Moderator
admin каза:
Ako имате проблеми с webagent-a пишете тук и
аз ще се опитам да ги оправя ако мога :)
Ако не мога - някой друг ще ги оправи.
:roll:

Аз примерно :)
 

mute

Registered
искам да сложа вебагента в личния си сайт оначе искам така да го сложа че да несе вижда т.е. картинката която е на вебагента да се слива с фона на саита и да не се вижда само аз да знам каде е разположен можели да ми го направиш(до админ ) да речем картинката да е с цвят #667987
 

Admin

Registered
mute каза:
искам да сложа вебагента в личния си сайт оначе искам така да го сложа че да несе вижда т.е. картинката която е на вебагента да се слива с фона на саита и да не се вижда само аз да знам каде е разположен можели да ми го направиш(до админ ) да речем картинката да е с цвят #667987

Картинката ти е цвят #343434.И вече не се вижда.
НАдявам се помниш къде беше.
 

Admin

Registered
admin каза:
mute каза:
искам да сложа вебагента в личния си сайт оначе искам така да го сложа че да несе вижда т.е. картинката която е на вебагента да се слива с фона на саита и да не се вижда само аз да знам каде е разположен можели да ми го направиш(до админ ) да речем картинката да е с цвят #667987

Картинката ти е цвят #343434.И вече не се вижда.
НАдявам се помниш къде беше.

Ако искаш да я сложиш на друго място в друга страница
само ми кажи къде си я сложил и аз ще ти я направя невидима.

Има и още един лесен начин.
В момента имаш код който е генериран и си си го сложил:
Тои е такъв:

<iframe align="center" SCROLLING=NO width=62 height=15 frameborder="0" src="http://www.web-tourist.net/webagent/92/useragent.php" ></iframe>

Ти го правиш такъв:
<iframe align="center" SCROLLING=NO width= 1 height=1 frameborder="0" src="http://www.web-tourist.net/webagent/92/useragent.php" ></iframe>

така картинката става 1px и няма да се вижда но всичко ще работи.

И си проверяваш после webagent-a на ето този адрес:

http://www.web-tourist.net/webagent/92/haidibaidi.html

Навсякъде където виждаш 92 - това е номера на папката в която е инсталнато всичко.
Ако направиш нов webagent той ще е в друга папка.
 

mute

Registered
ама много ме е яд като питам за неща които сам мога да си ги реша а несам се сетил :S
мерси :)
 

mute

Registered
имам следния проблем:
веб агента не отчита кои влиза в саита всички които ми изписва в таблицата са със стара дата от 22 юли етого http://www.web-tourist.net/webagent/108/haidibaidi.html и когато отворя в браузера http://www.web-tourist.net/webagent/108/useragent.php и ми изписва следния текст
Код:
Warning: fopen(haidibaidi): failed to open stream: Permission denied in /www/web-tourist.net/www/root/webagent/webagent.inc on line 290

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/web-tourist.net/www/root/webagent/webagent.inc on line 292

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/web-tourist.net/www/root/webagent/webagent.inc on line 293

Warning: fopen(haidibaidi.html): failed to open stream: Permission denied in /www/web-tourist.net/www/root/webagent/webagent.inc on line 385

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/web-tourist.net/www/root/webagent/webagent.inc on line 387

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/web-tourist.net/www/root/webagent/webagent.inc on line 388
 

Admin

Registered
Смениха ми хостинга принудително и някой неща се скапаха.
Сега ще го оправя.
 

Admin

Registered
Да имаше проблем.
Оправих го.
Сега ще видя на доктора как е.
И при него същото беше ама го оправих.
Надявам се с гласуванията да няма проблем ама ще проверя.
Благодаря за информацията.
Продадоха хостинга ми на друга компания и сега ми се е... май...
 

mute

Registered
ясно мерси пак :) аз го забелязах от доста време това ама нещо неми остава време да пиша добре че почивах 2 дена.
чао до скоро :)
 

mute

Registered
забелязах че вебагента в саита ми започва отначало в смисал този месец е почнал от начало и са изтрите всичката стара информация ето виж http://www.web-tourist.net/webagent/92/haidibaidi.html
 

Admin

Registered
mute каза:
забелязах че вебагента в саита ми започва отначало в смисал този месец е почнал от начало и са изтрите всичката стара информация ето виж http://www.web-tourist.net/webagent/92/haidibaidi.html
НАправило съм го да се рестартира на 200 посещения.
За да не става голям и тежак файла.
Искаш ли да гои направя твоя да се рестартира на 500 посещения.
Ако го оставя до безкрай - ще стане много голям и няма да се отваря през интернет.
Въпреки всичко брояча под дата се запазва - в момента показва
237 посещения.
Повече от на моя сайт :D

Старата информация се изтрива .Съжалявам.
Това е просто брояч които показва последните еди колко си IP address-и.
Моя webagent ползва база данни, но той е доста по сложен
от тези генерираните и чесно да ти кажа единственното което мога да направя е да сверя еди кои си ип адрес кога е влизал и колко пъти.
 

mute

Registered
не мерси 200 са достатачни просто НЕ знаех това и помислих че е някакъв проблем . :)
 
A

Anonymous

Guest
здравейте
искам да питам дали може webagent-та да използва база дани на моя сървар,а не на http://www.web-tourist.net/webagent/188/useragent.php и ако може как да стане с windows XP съм и имам инсталиран xamp страницата ми e http://ldj.abinter.net/ не е довършена
 

staf

Registered
може аз си направих като този :wink: , прочетох една тънка книжка разгледах един два урока и стана 8) :D

php.gif

http://www.web-tourist.net/login/login/view.php?st=304
 

Admin

Registered
staf каза:
може аз си направих като този :wink: , прочетох една тънка книжка разгледах един два урока и стана 8) :D

php.gif

http://www.web-tourist.net/login/login/view.php?st=304

Дай да видя твоя webagent.
Иначе книжката си я бива. :wink:
 

Admin

Registered
А какво ще кажеш за главния webagent на http://web-tourist.net.
Щом се регистрираш някъде в сайта
и веднага почва да ти крие IP адреса и
да ти изкарва ника и профила.
Даже може да провериш и колко пъти си влизал в страницата. :wink:
 

staf

Registered
Ей сага да го по оправя малко (да го преместя в друга папка) и ще го покажа
 
Статус
Not open for further replies.

Горе