За PayPal

hah

Registered
Здравейте не съм запознат с услугите на PayPal и се чуден ако им дам този номер от кредитната карта (който се въвежда при регистрация) ,те не могат ли да си ми изтеглят парите от картата?

Добре ,а трябва ли да се вкарат някакви пари в сайта ,като се регистрираш ,или може просто да се регистрираш и после да си получаваш пари например?

Мисля, че услугите им са безплатни, не се плаща нищо на тях, но плащаш на банката за превода! :)

Трябва да се потвърди дебитната карта ,но изписва това:

When you click Save and Continue, your debit or credit card will be charged ?1.50 EUR. We will refund this amount to your PayPal account after your card has been confirmed.

демек ще ми вземат 1.50 евро ,но ще ми ги върнат когато потвърдя регистрацията ,пише: We will refund this amount to your PayPal account
един вид ,ще ми ги върнат ли в картата ,или в акаунта в PayPal ?
По-точно въпроса е дали ще ми отидат в акаунта и няма да мога да си ги ползвам тия пари ,а ще си стоят в акаунта? Не съм тръгнал да пазарувам чрез paypal и затфа ми е въпроса?

П.П. Роско мерси много че помагаш. :)

hah каза:
Добре ,а трябва ли да се вкарат някакви пари в сайта ,като се регистрираш ,или може просто да се регистрираш и после да си получаваш пари например?
Първо регистрерай картата си, в която трябва да има 2 EUR, те ги теглят за да се отрази някаква транзакция. Отиваш до банкомат виждаш, мисля че първите четири цифри, въвеждаш ги в пайпалза да потвърдиш един вид, че тази карта е твоя. След като направиш 1 транзакция 2-те EUR ще ти ги върнат. Няма такъв вариян пай-пал да те ограбят....

четирите цифри не са ли отзад на картата ? Аз като си купувах игра от steam ми искаха точно тях и си я купих и не са ме ограбвали.

SveXteZ каза:
четирите цифри не са ли отзад на картата ? Аз като си купувах игра от steam ми искаха точно тях и си я купих и не са ме ограбвали.

Нали целта е да докажеш че картата е твоя.Може да си откраднеш карта и само да въведеш номерата от карата и какво доказваш че е твоя?

"Отиваш на банкомата и взимаш кода."

Къде се намира тоя код? Как от банкомата ще го видя?

отиваш при някякъв банкомат и взимаш извлечение за последни 5 транзакции. Всяка транзакция си има номер отиваш в pay-pal и гледаш точно кои цифри искат, въвеждаш ги и.... Честито имаш валиден акаунт в пай-пал

Back
Горе