Здравейте приятели.

Наскоро имаше подобна тема, но не мога да я намеря за да ти дам линк :lol:
Ето до какво се стигна като най-добро и удачно решение: Започваш едновременно да учиш html и css, после почваш php и mysql и след това javascript :)

Мерси за отговора, а ако почна да ги уча сега, ще ми се отразили на оценките в даскало?

Емии много зависи от теб. Може да седнеш пред компютъра веднага след даскало и да станеш точно преди да легнеш, но може и да седиш 2-3 часа.
При мен нямаше разлика, защото аз ги учих в продължение на 2 години по 2-3 часа на ден и още ги уча. Не стоя повече от 4-5 часа пред компютъра. Става ми много кофти :)

TheWiLL каза:
Мерси за отговора, а ако почна да ги уча сега, ще ми се отразили на оценките в даскало?
Да ще се отрази доста над оценките ти.
Ако учиш езици за програмиране например доста ще ти помага в математиката от личен опит ти го казвам !

кво значи да ти се отрази или ги учиш и намираш време за всичко седаш и учиш
питаш така все едно е неква болест :shock:

На мене ми се отрази зле .. защото аз направо почнах с php и нествах от компа .. неси учех и така .. не, че сега е различно .. аз мен нормалноо пред компютара време, което трябва да прекарам е около 10 часа на ден най-малко :)

justspy каза:
На мене ми се отрази зле .. защото аз направо почнах с php и нествах от компа .. неси учех и така .. не, че сега е различно .. аз мен нормалноо пред компютара време, което трябва да прекарам е около 10 часа на ден най-малко :)

И аз съм така - минимум 10 часа на ден, но отделям и някой друг половин час за учене и домашни... За сметка на това спя около 5-8 часа на ден (което мисля че е лошо..)

justspy каза:
10 часа. :shock: Аз 4 часа максимум стоя. То повече и не става, просто губя концентрация и почвам да правя купища грешки. А и без това има опашка за компютъра. :D Вече има втори в стаята, че и интернета цепихме... :D
Вероятно и за това толкова ги знам езците. :) И аз започнах с HTML и CSS и сега се занимавам с PHP. Мисля, че така е най-добре. От всичко, което учихме по C++ преди две години в училище, едва сега разбирам наистина смисъла на някои неща. По-добре започни с HTML и CSS и едва тогава други, защото в крайна сметка, дори и перфектно да знаеш PHP, без тях трудно ще направиш нещо.

Аз започнах с html, после минах на php, после на perl, сега съм на вълна python.
Но php си ми е любимец :lol:

SveXteZ каза:
TheWiLL каза:
Ако учиш езици за програмиране например доста ще ти помага в математиката от личен опит ти го казвам !

Пич за php му трябват събсем минимални математически знания от вида на събиране изваждане умножение и деление. И рядко се налага да прави сметка с десетичин числа даже :D .

BBC91 каза:
SveXteZ каза:
TheWiLL каза:

Пич за php му трябват събсем минимални математически знания от вида на събиране изваждане умножение и деление. И рядко се налага да прави сметка с десетичин числа даже :D .

Човека не говори за математическите операции, ами логическата мисъл. А програмирането развива логиката, което пък после много ти помага.

StormBreaker каза:
BBC91 каза:
SveXteZ каза:

Човека не говори за математическите операции, ами логическата мисъл. А програмирането развива логиката, което пък после много ти помага.
А и не само, примерно на мен ми се наложи да изчислявам ъгъл с пхп по дадени 2 страни и се използва тригонометрия.

Back
Горе