Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи кога и колко се занимаваш...TheWiLL каза:Мерси за отговора, а ако почна да ги уча сега, ще ми се отразили на оценките в даскало?
Да ще се отрази доста над оценките ти.TheWiLL каза:Мерси за отговора, а ако почна да ги уча сега, ще ми се отразили на оценките в даскало?
justspy каза:На мене ми се отрази зле .. защото аз направо почнах с php и нествах от компа .. неси учех и така .. не, че сега е различно .. аз мен нормалноо пред компютара време, което трябва да прекарам е около 10 часа на ден най-малко![]()
10 часа. :shock: Аз 4 часа максимум стоя. То повече и не става, просто губя концентрация и почвам да правя купища грешки. А и без това има опашка за компютъра.justspy каза:На мене ми се отрази зле .. защото аз направо почнах с php и нествах от компа .. неси учех и така .. не, че сега е различно .. аз мен нормалноо пред компютара време, което трябва да прекарам е около 10 часа на ден най-малко![]()
SveXteZ каза:Да ще се отрази доста над оценките ти.TheWiLL каза:Мерси за отговора, а ако почна да ги уча сега, ще ми се отразили на оценките в даскало?
Ако учиш езици за програмиране например доста ще ти помага в математиката от личен опит ти го казвам !
BBC91 каза:SveXteZ каза:Да ще се отрази доста над оценките ти.TheWiLL каза:Мерси за отговора, а ако почна да ги уча сега, ще ми се отразили на оценките в даскало?
Ако учиш езици за програмиране например доста ще ти помага в математиката от личен опит ти го казвам !
Пич за php му трябват събсем минимални математически знания от вида на събиране изваждане умножение и деление. И рядко се налага да прави сметка с десетичин числа даже.
А и не само, примерно на мен ми се наложи да изчислявам ъгъл с пхп по дадени 2 страни и се използва тригонометрия.StormBreaker каза:BBC91 каза:SveXteZ каза:Да ще се отрази доста над оценките ти.
Пич за php му трябват събсем минимални математически знания от вида на събиране изваждане умножение и деление. И рядко се налага да прави сметка с десетичин числа даже.
Човека не говори за математическите операции, ами логическата мисъл. А програмирането развива логиката, което пък после много ти помага.