Змията да се движи по-бавно

topchokt

Registered
Здравейте ,
сигурно знаете змията (една игра в facebook) http://apps.facebook.com/mindjolt/games/snake . Та имали начин да се направи по-бавно да се движи . Тук съм се обзаложил с един приятел че ще го мина , но от 12:30 играя и не мога ... Някой да сподели някой трик ако знае.

topchokt каза:
Здравейте ,
сигурно знаете змията (една игра в facebook) http://apps.facebook.com/mindjolt/games/snake . Та имали начин да се направи по-бавно да се движи . Тук съм се обзаложил с един приятел че ще го мина , но от 12:30 играя и не мога ... Някой да сподели някой трик ако знае.

Напускай всякакви програми и натовари компютъра ти на макс. Ще ти е трудно ако е мощен :D

Моля , ви се някой нека ми направи 900 бройки на тая змия . Ако някой може нека пише да му дам данните за вход .

Мързи ме да опитвам , но ще ти споделя нещо ; )
Намери си Cheat Engine (моя е версия 5.5)
След като отвориш тая ми ти змия, цъкаш на cheat engine-а, цъкаш на компютърчето горе, вляво
1706.png

намираш къде ти е Firefox-а (само с него тествах, но сигурно става и с другите браузъри). След като го намериш слагаш отметката на Enable Speedhack
1707.png

задаваш 0,1 и даваш Apply ,после си пусни змията :>
Мен пък ме съсипва толкова бавно, но 900 не ми се вижда голям резултат :>

Replace каза:
Мързи ме да опитвам , но ще ти споделя нещо ; )
Намери си Cheat Engine (моя е версия 5.5)
След като отвориш тая ми ти змия, цъкаш на cheat engine-а, цъкаш на компютърчето горе, вляво
1706.png

намираш къде ти е Firefox-а (само с него тествах, но сигурно става и с другите браузъри). След като го намериш слагаш отметката на Enable Speedhack
1707.png

задаваш 0,1 и даваш Apply ,после си пусни змията :>
Мен пък ме съсипва толкова бавно, но 900 не ми се вижда голям резултат :>

МММ супер. Благодарение на това нещо спечелих една бира... Ей , Replace имам да черпя да знаеш :)

Е спокойно, аз не забравям ; )
Сподели само колко точки направи ;>

хаах cheatengine като бях малък с един фр ходехме в зала и си спирахме времето :D и тей по 2-3 часа и наркая оня вика ко става що имате смао по 20 стинки.. и после ам ай карайте като не е отчело повече си замианвайте :А

Верно ли пък Cheat Engine-а ще ти спре времето на KAIOWAS-а (rofl)
Това дойде като гръм от ясно небе :D :D :D Де да бях и аз с вашия акъл, колко пари можех да си спестя едно време :D

Back
Горе