Z zaheto Registered 25 Февруари 2008 #2 mania каза: Увеличете... момче колко урока изписах за тея клавишни комбинации ..... да бяхте ги прочели преди година. Тези клавиш. комбинации са сигурно едни от най- използваните от мен
mania каза: Увеличете... момче колко урока изписах за тея клавишни комбинации ..... да бяхте ги прочели преди година. Тези клавиш. комбинации са сигурно едни от най- използваните от мен
B boby_29 Registered 25 Февруари 2008 #3 ИМа и още мноого тая тема е пълен СПАМ! не е спам! аз съм сигурен че 90% от хората влизащи в photoshop раздела не ги знаят, така че не се изказвай неподготвен zaheto
ИМа и още мноого тая тема е пълен СПАМ! не е спам! аз съм сигурен че 90% от хората влизащи в photoshop раздела не ги знаят, така че не се изказвай неподготвен zaheto
3 3o6k0 Registered 25 Февруари 2008 #4 Доста добра информация Малко трудно ми беше да разшифровам, ама се справих
L LiRiX Registered 25 Февруари 2008 #5 Ем аз лично ги знаех Само това последното не го знаех, но то няма много смисъл като гледам. Иначе на начинаещите ще им е доста полезно за вбъдеще! :?:
Ем аз лично ги знаех Само това последното не го знаех, но то няма много смисъл като гледам. Иначе на начинаещите ще им е доста полезно за вбъдеще! :?: