Значи!

skate

Registered
Влезте в сайта ми: http://hitis-bg.com/home.html !Вижте формата за логин!Как да направя така че от там да се влиза тук: http://soul-design.org/hitis/ ?
 

skate

Registered
Абе човек!Искам да се логват от формата в сайта: http://hitis-bg.com/home.html
 

LiRiX

Registered
Оточни се!
Значи...
От форума в сайта или от сайта във форума изкаш формата?
 

E398

Registered
За т'ва нямаше ли едно нещо във кодовете дето във форума от страни се показва една логин системка?
 

Dido_net

Registered
Код:
<form action="http://soul-design.org/hitis/login.php" method="post" target="_top">

<table width="100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0" class="forumline" align="center">
  <tr>
	<th height="25" class="thHead" nowrap="nowrap">Моля въведете името и паролата си!</th>
  </tr>
  <tr>
	<td class="row1"><table border="0" cellpadding="3" cellspacing="1" width="100%">
		  <tr>
			<td colspan="2" align="center"> </td>

		  </tr>
		  <tr>
			<td width="45%" align="right"><span class="gen">Потребител:</span></td>
			<td>
			  <input type="text" class="post" name="username" size="25" maxlength="40" value="" />
			</td>
		  </tr>
		  <tr>

			<td align="right"><span class="gen">Парола:</span></td>
			<td>
			  <input type="password" class="post" name="password" size="25" maxlength="32" />
			</td>
		  </tr>
		  <tr align="center">
			<td colspan="2"><span class="gen">Искам да влизам автоматично с всяко посещение: <input type="checkbox" name="autologin" /></span></td>
		  </tr>

		  <tr align="center">
			<td colspan="2"><input type="hidden" name="redirect" value="" /><input type="submit" name="login" class="mainoption" value="Вход" /></td>
		  </tr>
		  <tr align="center">
			<td colspan="2"><span class="gensmall"><a href="profile.php?mode=sendpassword" class="gensmall">Забравих си паролата!</a></span></td>
		  </tr>
		</table></td>
  </tr>

</table>

</form>

:wink:
 

E398

Registered
ХА браво на дидо, който го преписа от кодовете и го сложи тук :))))))))))) браво дидооо :) :D
 

skate

Registered
Абе не!Искам на моята форма за логин да е за логн във форума!
 

E398

Registered
УАУ! то такова нещо има ли? :? аз лично си нямам и на идея давай дидо ти можеш :) е то за к'во ти е т'ва изоб6то?
 

skate

Registered
Ми искам това да се отнася за форума не за сайта!Хора искам да се логва във форума!
 

bizarre

Registered
стр. 1 - там където е формата.
стр. 2 - там, където ще се логва посетителя.

на стр. 1 във <form> тага на формата за логин слагаш за action адреса на стр. 2.
или става така (примерно):
<form name='login' action='http://www.sait.com/login.html'>

П.П
Предполагам знаеш, че за action се указва абсолютния път до файла (вкл. и името му) когато е на друг сървър?

ЕДИТ: Сега видях, че е даден същия отгоявор, но изобщо не ми се занимаваше да чета отговорите на такъв лесен проблем :?
 

Dido_net

Registered
Ами пейстни тоя код дето аз ти дадах и си го пооправи де :roll:
П.С.: Металика, къф ти е проблема ? :x
 

Admin

Registered
Dido_net каза:
Ами пейстни тоя код дето аз ти дадах и си го пооправи де :roll:
П.С.: Металика, къф ти е проблема ? :x


Мисля скоро да му създам проблем с влизането в сайта.
Просто ще изчакам още малко.
 

Горе