Иван Савков - обновен сайт

Статус
Not open for further replies.

SandPrince

Registered
Дам, факт е. Личният ми сайт най-накрая е обновен.

След около 50 версии на дизайна най-накрая се спрях на една.

Както забелязвате има лека анимация, създадена с jParallax, извеждат се постовете от профилите ми в edno23 и twitter, както и от блога.

Искренни благодарности на Мирослав Апрозянов, мой много добър приятел и отличен програмист и колега, който помогна с кодирането на сайта. Благодаря ти Миро !

o.O без думи направо :shock: Толкова семпъл и в същото време толкова стилен. Страхотен е! Докато го затворя и пак го отварям да му се радвам

качих и проектите ми, само за графичен дизайн дето не съм ги качил, ама за ся няма нужда

Невероятен наистина, това с дървото на луната много ми хареса като идея, просто си върхът, нямаш равен в бранша :)

Супер е дизайна браво. Ако му сложиш и тая песен бомба :D http://vbox7.com/play:68bfa2e3

А ако желаете може да ми пишете на мейла чрез контакт формата и да поръчте да ви направя дизайн или цял сайт :?:

Много добре подготвен дизайн перфектна идея просто нямам забележки!

SandPrince каза:
А ако желаете може да ми пишете на мейла чрез контакт формата и да поръчте да ви направя дизайн или цял сайт :?:

А цените къде могат да се видят ?

ArchangelS каза:
SandPrince каза:

А цените къде могат да се видят ?

според проекта :)

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе