Играе ли роля търсенето и влизането

MontefuckeR

Registered
Примерно някои търси в гоогле "Ивана" и ако ми излезе сайта и той влезе в него това играе ли някаква роля, примерно сайта да ходи на по горна позиция? или категорично само ПР може да отведе сайта на по преден план

Мисля , че за да ти се качи сайта по на горе трябва примерно конкурента ти да има 860 посещения ти да имаш 1000 8) (може и с по малки числа но в всеки случай ако конкурента ти има по малко посещения от теб сайта му ще стои под твоя

Според мен не.
или категорично само ПР
То вече не се знае и как се прави тоя ПР. Както всички знаехме досега ПР-а зависеше от външните линкове. Доколкото съм запознат вече не е така.

google съществото е много странно.
прави си добичето каквото иска и във всеки момент не знаеш вече дали това което си знаел важи...

по темата - мисля че така просто сайта ти става по-полуярен. примерно както ти даде Ивана. ако в сайта ти има информация за Ивана гугъл я отчита.
и вече зависи как е подадена информацията. колкото по лесно и разбираемо е подадена - като заглавие и прочие, толкова по-лесно гугъл я намира.

hari_potar каза:
Мисля , че за да ти се качи сайта по на горе трябва примерно конкурента ти да има 860 посещения ти да имаш 1000 8) (може и с по малки числа но в всеки случай ако конкурента ти има по малко посещения от теб сайта му ще стои под твоя

Това не е вярно.

Човека питаше има ли значение при търсене в гоогле дали с натиснали линка към твоя сайт (в резултатите на гоголе).

Не знам дали има значение.
Никой не знае какво има значение за гоогле освен инженерите им.

Хммм, аз си мисля, че играе някаква роля макар и малка, снощи в леглото развих една теория ама сега не я помна и щом съм заспал сигурно съм я бил приключил и съм се сетил за отговор макар и грешен :x

Back
Горе