Играта нещо спече

Статус
Not open for further replies.

Admin

Registered
:)

Какво стана с участниците.
Защо не пишете уроци? :)

Малко се записаха но пък от това следва, че по лесно ще спечелите.
Айде има още 10 дена до края.
Напънете се малко иначе ще трябва и аз да участвам.

е на мен вчера ми свършиха изпитите и вече мисля какъв урок да пиша само дето неразбрах до кога е краиния срок ?

Еми в момента нямам възможност да пиша уроци,нали станах уеб-дизайнер и сега имам 2 сайта за правене и съм затрупан от работа :)

zaheto каза:
Еми в момента нямам възможност да пиша уроци,нали станах уеб-дизайнер и сега имам 2 сайта за правене и съм затрупан от работа :)
/офф
Що не си се похвалил :)
Честито ти назначение :?:

zaheto каза:

Как е работата иначе?
Зор дават ли?

admin каза:
zaheto каза:

Как е работата иначе?
Зор дават ли?

Зор не дават,ама аз си дадох почивка :Д и сега трябва да ги довърша.Сайтовете не са нищо особенно,дизайн почти никакъв само един хедър имат, ама съдържанието (текст) е много голямо :)

Аз нямах монитор до вчера и бех на ТВ и това беше причината да не пиша уроци, но и ме мързи сбед мабсо ще пусна още един :D

като гледам позаписаха се не малко разбиращи хора пак малко пишат уроци ,но тази игра помогна на сайта с написаните уроци щото преди играта сайта май нещо беше позабил с уроците , имаше само питания във форума :)

Админ ти пратили масов меил за да разберат всички че има такава игра ?
и така крания срок тази неделя ли е че още мисля какъв да ми е урока

PoDMaTRiX каза:
Аз нямах монитор до вчера и бех на ТВ и това беше причината да не пиша уроци, но и ме мързи сбед мабсо ще пусна още един :D
Аз пък нямах видео карта 4ри дни :cry:

Ще гледам скоро да понапиша нещо.

LiRiX каза:
PoDMaTRiX каза:
Аз пък нямах видео карта 4ри дни :cry:

Ще гледам скоро да понапиша нещо.

Аз се чудех де се заби, но предположих, че това може дза е станало. Иначе тука до няколко дни мисля да напиша още един тов урок :)

mute каза:
Админ ти пратили масов меил за да разберат всички че има такава игра ?
и така крания срок тази неделя ли е че още мисля какъв да ми е урока

Ми мисля да е тази неделя края и после малко представяне на уроците.
Има доста интересни които могат да се обсъждат и да се пита по тях.
Ако имате други предложения казвайте.

Аз написал още един код за бан система, но нещо сега доста ми се доспа и няма време да го пускам и коментирам. :cry:
Утре по някое време след като го тествам ще го пусна. :)

днеска се сетих за 2 урока и се надявам да ги напиша до 24:00 нали до тогава е последния срок :)

mute каза:
днеска се сетих за 2 урока и се надявам да ги напиша до 24:00 нали до тогава е последния срок :)

Поради това, че бях на село ще отложа края на състезанието.

НЕ можах да напиша кода за анкетата.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе