Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
jooorooo каза:Ми почвай какво като си админ? това не ти забранява да участваш, поне така си мисля
/оффzaheto каза:Еми в момента нямам възможност да пиша уроци,нали станах уеб-дизайнер и сега имам 2 сайта за правене и съм затрупан от работа
zaheto каза:Еми в момента нямам възможност да пиша уроци,нали станах уеб-дизайнер и сега имам 2 сайта за правене и съм затрупан от работа
admin каза:zaheto каза:Еми в момента нямам възможност да пиша уроци,нали станах уеб-дизайнер и сега имам 2 сайта за правене и съм затрупан от работа
Как е работата иначе?
Зор дават ли?
zaheto каза:ама съдържанието (текст) е много голямо
Аз пък нямах видео карта 4ри дниPoDMaTRiX каза:Аз нямах монитор до вчера и бех на ТВ и това беше причината да не пиша уроци, но и ме мързи сбед мабсо ще пусна още един
LiRiX каза:Аз пък нямах видео карта 4ри дниPoDMaTRiX каза:Аз нямах монитор до вчера и бех на ТВ и това беше причината да не пиша уроци, но и ме мързи сбед мабсо ще пусна още един
Ще гледам скоро да понапиша нещо.
mute каза:Админ ти пратили масов меил за да разберат всички че има такава игра ?
и така крания срок тази неделя ли е че още мисля какъв да ми е урока
mute каза:днеска се сетих за 2 урока и се надявам да ги напиша до 24:00 нали до тогава е последния срок