Игра: избягай от стаята

би ли ми казал как да накарам кюлчето да отвори тапата на епруветката ако не е за там само кажи че не е за там
едит: разбрах за къде е

Soul_Stealler каза:
http://www.ig.ns.ac.yu/fun.html

Вече няколко човека я превъртяхме.
Кой ще се пробва ? :)

Играта е мн готина. За няколко часа се превърта.

аз отворих куфара взех работи ,остана неква кутия, отворих епруветката ,изкрътих контакта, отворих оня много кракия , дъската и събрах някакви работи

sorRy каза:
аз отворих куфара взех работи остана неква кутия отворих епруветката изкрътих контакта отворих оня много кракия дъската и събрах някакви работи

Как отвори кутията в куфарчето?

Стигнах до едно място дето имам 10 минути, 47, 3 копчета, лазер, кубче епруветка и плик... Brute-force на сейфовете?
Edit: ся се усетих че копчетата са батерии, вероятно за лазера, но не мога да го отворя

Онова листче ,на което пише 10 ,тогава като зъкнеш на тази "кутия" ,която не се отваря ,се отваря ,но кога става 10?Къде етретата батерия има до Да Винчи картината отляво,долу и на оце едно място май беше до вратата ,ама третата?Намерих джобно ножче.С него се отваря епруветката и излиза листчето ,на което пише ХХ =52.С това джоно ножче и контакта(той е един) се махат огражденията около копчетата ,но трябва да се отвият болтчетата ,което не се сещам как?!?

Болчетата се отвиват пак с ножчето, едната от приставките му ;)

raiden каза:
Стигнах до едно място дето имам 10 минути, 47, 3 копчета, лазер, кубче епруветка и плик... Brute-force на сейфовете?
Edit: ся се усетих че копчетата са батерии, вероятно за лазера, но не мога да го отворя

Отваряш картинката на лазера и драгваш батерийките в/у него

Dj_BalthazaR каза:
sorRy каза:
аз отворих куфара взех работи остана неква кутия отворих епруветката изкрътих контакта отворих оня много кракия дъската и събрах някакви работи

Как отвори кутията в куфарчето?

Когато отвориш тази кутия, излизаш от стаята. За целта трябва да събереш 3 ключа.

@iwanov готина, готина, ама ни скъса вчера нервите докато я врътнем xD

Супер имам ключа за сейфа дето е на картината на Да Винчи,само да намеря какво означава R and L добре ,че играта се ее сейвала ,че ме ядоса и я изключих
А това с десетте минути как става?
Кубчето на Рубик за какво е?
ПП:Десетте минути не са минути ,а секунди.Задържата копчето на десният панел 10 секунди

Та открих за какво е тази 10-ка
Значи ако пише
4R22L
4-отдясно ,а 22-отляво така ли?

lam3r4370 каза:
Хмм къде са батериите за онова под дъската?

Това музикалното не ми се слагат батерий, ами трябва да го нагласиш само на високи тонове и след това го отваряш...

iwanov каза:
lam3r4370 каза:
Хмм къде са батериите за онова под дъската?

Това музикалното не ми се слагат батерий, ами трябва да го нагласиш само на високи тонове и след това го отваряш...
Цъкнах на всякъде по него.Нищо не стана.Как да го наглася на високи тонове?
И това 4R31LXXR55L
Това R трябва да е отдясно както каза @Soul_Stealler ,но на кое отдясно на онова кръглото по средата ли?

Става въпрос за онова бялото нали ?
На него нали има копчета като на еквалайзер. Наглася се от тях, след това се отваря от дясното му бутонче.

lam3r4370 каза:
Не ,под дъската имаше само черно нещо като запалка

Ааа :)
Това е ултра виолетова лампа.
За нея трябва да намериш 4 батерий. :lol:

Back
Горе