Идея, сигорно ви е станало досадно :D

BattleGrounds

Registered
Тей седнахме 4рима човека да мислим идея за някъф сайт..
хмм мислим какво и защо...
Ето какво измислихме.
Трябва ни сайт който хората да се зарибяват(трябва да е някаква игра или нещо в което могат да висят )
Решихме да бъде игра.
Но както виждаме вече има 5 000 стратегически игри и няма да е това..
Даже сайта съм го измислил как ще бъде но единственото нещо което ми трябва е каква да бъде тематиката дизайна и картинките, та ми трябва идея за нещо което да зарибява и малки и големи....Най-популярното за което мога да се сетя е коли, но уви вече има такъв сай... Футбола също е популярен но не толкова и не се сещам за него някък си по не върви и немога да измисля какво да бъде.Може би сайт за разовите слончета но.... пък може да ви хрумне нещо друго :? :lol:

Като решиш да правиш сайт само на базата на ентусиазъм трябва да е за нещо, което те интересува .
Явно щом не знаеш какво да правиш значи не те интересува нищо и се
чудиш какво да съградиш. Ще е голяма мъка.

За какво ти е сайт дето някой ще ти предложи?
Дори идеята да е добра и изпълнението да е супер пак нищо няма да стане.
Смятам, че може да направиш сайт за розови слонове и той да е успешен за разлика от други сайтове които са "с много добра идея".
АКо се интересуваш от такива слонове и си твърдо решен да намериш сподвижници то рано или късно при теб ще идват всички, които се интересуват, отглеждат или ловуват такива редки животни.

От сега ти казвам, че щом друг ще ти дава идеи няма да стане нищо.
Може да ме опровергаеш ако можеш някой ден.

Аз пък ти предлагам да инсталираш един YouTube Clone, да го преведеш и да пуснеш една реклама по ТВто че си направил БГ YouTube версия. :D
Това беше майтап.

Съгласен съм с Админ. Ако не те интересува нещо или да не разбираш толкова от работите които ще са в сайта, няма смисъл да правиш такъв сайт.
Все едно аз да реша да направя някакъв сайт за футбол - прогнози, новини и др. ... Няма как да стане понеже нищо не разбирам от футбол, а като не разбирам нямам толкова идеи и няма как да пиша активно било то във форумите или някакви статии в блог :)

Дам... съглсен съм с админа ще го послуаш и ще направя нещо за което ме интресува най-много, но проблема е, че май не се интерисувам от почти нищо
Вмомент в глвата ми се въртят няколко неща
Кога ще излезя
Кое момичи ще зарибявам
Кога ще излези следващата серия на наруто
И кога ще излезя следващата игра на LoL
А да и много ядене и пиене ... от думите който казах май не се интересувам от много неща, преди исках да направя сайт за наруто но вече има такива за цялото население на китай...

Аз на jefriii не му разбрах нито едно мнение и това ме притеснява, защото има 2000 вече .

От всичко негативно в България ще се окаже, че спама е най-опасния феномен.
Ще му ги разкарам.

аз ли на 18 съм :)
edit: ако питаш за това с нарутото .... прави си но няма какво да правя а и го гледам от 3 години вече и ми е интересно гледам по 1 серия на седмица.
Или пък ако питаш за правописа....Не съм много добре с него, предпочитам английския

И двете са причина за това, че питам :)
Ами незнам... по-добре си намери наистина някакво хоби което да те забавлява и да ти доставя удоволствие, а чак след това тръгни да правиш сайт за него :) Така без нищо...

Back
Горе