L LiRiX Registered 8 Ноември 2006 #1 Здравейте, значи идеята ми е за линковете "Презентации". Линковете се отвярят дирекно, ако се парави да се отварят в нова страница (_бланк) ще е по-удобно не мислите ли? Е това е, кажете какво мислите
Здравейте, значи идеята ми е за линковете "Презентации". Линковете се отвярят дирекно, ако се парави да се отварят в нова страница (_бланк) ще е по-удобно не мислите ли? Е това е, кажете какво мислите
N nvidia Registered 8 Ноември 2006 #2 LiRiX каза: Здравейте, значи идеята ми е за линковете "Презентации". Линковете се отвярят дирекно, ако се парави да се отварят в нова страница (_бланк) ще е по-удобно не мислите ли? Е това е, кажете какво мислите Увеличете... В момента е направено да е _blank но потребителя може да го променя.
LiRiX каза: Здравейте, значи идеята ми е за линковете "Презентации". Линковете се отвярят дирекно, ако се парави да се отварят в нова страница (_бланк) ще е по-удобно не мислите ли? Е това е, кажете какво мислите Увеличете... В момента е направено да е _blank но потребителя може да го променя.
L LiRiX Registered 8 Ноември 2006 #3 Верно, сега погледнах и е така Може ли да се направи като във форума директо да си е на _бланк, а в текстареата да го няма _бланк-а? Просто мисля, че по-удобно защото преди малко разглеждаш една презентация и по едно време гледам таб-а с вт го няма
Верно, сега погледнах и е така Може ли да се направи като във форума директо да си е на _бланк, а в текстареата да го няма _бланк-а? Просто мисля, че по-удобно защото преди малко разглеждаш една презентация и по едно време гледам таб-а с вт го няма
S Smirnoff Registered 8 Ноември 2006 #4 LiRiX каза: Просто мисля, че по-удобно защото преди малко разглеждаш една презентация и по едно време гледам таб-а с вт го няма Увеличете... И на мен ми се е случвало :lol: :lol:
LiRiX каза: Просто мисля, че по-удобно защото преди малко разглеждаш една презентация и по едно време гледам таб-а с вт го няма Увеличете... И на мен ми се е случвало :lol: :lol: