Идея

Какъв сайт искате да направя

• Сайт за филми

Votes: 0 0.0%
  • Сайт свързан с спорта

• Портал/Търсачка

• Новини

• Музика

• сайт за Уроци

• Някакъв форум

• Общо гласове
    0

lord_simeon

Registered
От 2-3 дни ме обзе тръпката да направя някой хубав проек обаче нямам никакви идеи и нз какъв точно сайт да направя.За това пишете какъв сайт искате и гласувайте в анкетата, така аз ще разбера какво от какво точно се интересуват повечето и ще направя тракъв сайт :D :D :D

според мен от всички такива сайтове има по много. :)
Аз ти предлагам да направиш видео сайт! :?:

Какво имаш предвид ? Сайт от който да теглиш филми или нещо като clip4e.com vbox7.com ??? или видео каталог т.е. най-новите филми :P

EDIT:// освен @debian имам още едно предложение за сайт за филми

Правописна грешка в анкетата:
Сайт свързан с спорта

Ако след буквата "с" следва дума започваща с буквата "с" или "з" се пище "със" тоест трябва да е така:
Сайт свързан със спорта

По темата: Портал/Търсачка :idea:

lord_simeon каза:
Какво имаш предвид ? Сайт от който да теглиш филми или нещо като clip4e.com vbox7.com ??? или видео каталог т.е. най-новите филми :P

Като vbox7 имам предвид :)

DrViS каза:
Правописна грешка в анкетата:
Сайт свързан с спорта

Ако след буквата "с" следва дума започваща с буквата "с" или "з" се пище "със" тоест трябва да е така:
Сайт свързан със спорта

По темата: Портал/Търсачка :idea:

хахахаха това го знам :D :D :D ама просто като пиша на компа допускам мн грешки щотото като пиша на тетрадка си виждам грешките а на компа не :D :D :D давайте пишете какъв сайт да правя май за сега ще е сайт за уроци с някакъв форум ама конкуренцията е голяма ( web-torust.net ) :D :D :D едвали някога ще стигна този сайт а пък още по-малко го мина :D такаче тази идея отпада :D

debian каза:
според мен от всички такива сайтове има по много. :)
Аз ти предлагам да направиш видео сайт! :?:
Е как ще се изкачи на горе при положени ...
Zazz.bg
Vbox7.com
Vbox7.bg
YouTube.com
woW... няма смисал .. :)

Ох човек и аз се чудя какво да направя.Уменията ги имам, поне на теория, но нещо не ми идват идей.

Хрумва ми нещо, почвам да си пиша системката, после пускам гугъл и гледам че има подобен сайт с хиляда унилани.

Просто вече има толкова сайтове че за да направиш сайт ти трябват не толкова уменията, колкото въображението :cry:

debian каза:
lord_simeon каза:

Като vbox7 имам предвид :)

хах конкуренция голяма clip4e.com , vbox7.com за други в момента не се сещам но има още много но ми изникна една идея за клипчета и съм 100% сигурен че ще се посещава мн и ще има доста голям интерес към сайта но имам един друг проблем към сайта :D :D :D но няма да издавам какъв е защото ще се разбере идеята за сайта :D

Стига да знаеш как да го направиш (да го дизайннеш и да го програмираш ясно, че знаеш - за развитие на сайта говоря) не само ще стигнеш първите, ама и ще ги минеш. Лошото е, че малко занимаващи се с уеб имат и усет към развитие на сайт...

АЗ не съм за никой отговор от анкетата
много малко са сайтовете за видео обработка
ако имаш добри познания по C++/php/mysql/javascript/xml може да направиш доста добър сайт на тази тематика

или пък системка която да вади всички най добри клипове от zazz.bg clip4e.com ziapai.be youtube ..... и да ги плеиваш на сайта
говоря да се вадят само клиповете с гледания над 1000 пъти и реитинг поне 7 от 10

Ами явно ще правя сайт за видео :P ще се помъча да направя нещо по-добро и по-хубаво :D :P

Не измисли нещо уникално. Като например sparujen.com - и ти ще се спаружпш :D . Не шегувам се....

Измисли нещо 0ригинално. Може да е малко и просто, но да е единствено. Можеш да направиш сайт за всичко.

Направи сайт за това от което най-много разбираш. Примерно ако играеш УоУ по 8 часа на ден, без проблем можеш да направиш един много интересен сайт за УоУ и тъй като я играеш ще може и ще стане много по интересно.

Същото можеш и да направиш със друга игра/сериал/спорт и така нататък.

Недей да правиш сайт за видео, защото вече има достатъчно.

Ето една идея, която се сетих покрай инфото... Галерия на Българската Природа. Сайт в който ще има само снимки на Българската природа.

Malfurion каза:

Ето една идея, която се сетих покрай инфото... Галерия на Българската Природа. Сайт в който ще има само снимки на Българската природа.
Да бе, от къде такъв бърз хостинг да зарежда бързо
картинките а и на тва и отгоре големите резолюции повече
дисково пространство :twisted:

Няма да е :wink:

ами тогава ще се изоплзва фрее хост за картинки
дата.бг няма ограничение в качването на картинки и може сайта само да събира линкове
ето ти и още една добра идея
icq.bg - но напоследък са много натоварени
ако вземеш плана им от 5лв тоз специален може за +3лв на месец да увеличиш пространството с 20GB тоест за 7лв на месец ще имаш 43GB

ами аз вече се сетих за една идея и сега ще видя да я осъществя :P :D

Back
Горе