Изглед на сайта

psyxo0o

Registered
Здравейте имам проблем а той е че си направих сайт, и сичко си му е добре, но защото работя с мозила и сега на експлорера не ми излиза както трябва и нз как мога да го оправя 10x :?: +1 :)
 
Код:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>Лично портфолио на Иван Спириев</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; win-1437" />
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="abc.css">
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="menu.css">
<script type="text/javascript" src="scrollovers.js"></script> 


</head>
<center><img src="images/shapka2.jpg"></center>
<body>


<ul class="nav">
<li><a href="index.html" class="scrollover" type="scrollover">Начало</a></li>
<li><a href="zamen.html" class="scrollover" type="scrollover">За мен</a></li>
<li><a href="projects.html" class="scrollover" type="scrollover">Проекти</a></li>
<li><a href="kontact.html" class="scrollover" type="scrollover">Контакти</a></li>
<li><a href="galery.html" class="scrollover" type="scrollover">Галерия</a></li>
<li><a href="fr.html" class="scrollover" type="scrollover">Приятели</a></li>

</ul> 
<br><br>

<br>
	<table border="0" align="center">
	<tr>
	<td>
	<b class="b1"></b><b class="b2"></b><b class="b3"></b><b class="b4"></b>
<div class="content">
<b class="b12"></b><b class="b22"></b><b class="b32"></b><b class="b42"></b>
 <center><font color="#4398C0" size="3"><b><i>Добре Дошли</i></b></font></center>
 <hr color="#4398C0" size="5">
	<div>

 <marquee direction="up" scrollamount="1" scrolldelay="5" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" align="center"><p align="left"><font color="white" size="3"><b><br> Добре дошли в личното ми портфолио. <br>Казвам се Иван Спириев и сам от град Гоце Делчев.<br>
 През свободното си време се занимавам <br> предимно с компютри.
 Тук може да намерите <br>проектите върху който съм работил <br> както и информация за тях.<br>
 Желая ви приятно ровичкане в портфолиото ми.:)
  </b></font></p></marquee>
</div>
</td>
</div>
</tr>
</table>
<br><br>
<center><h2>Най-добър изглед през <a href="http://bg.www.mozilla.com/bg/">Mozila Firefox</h2></a></center>

</html>

а попринцип не ми излиза е това как тряа

Код:
<table border="0" align="center">
	<tr>
	<td>
	<b class="b1"></b><b class="b2"></b><b class="b3"></b><b class="b4"></b>
<div class="content">
<b class="b12"></b><b class="b22"></b><b class="b32"></b><b class="b42"></b>
 <center><font color="#4398C0" size="3"><b><i>Добре Дошли</i></b></font></center>
 <hr color="#4398C0" size="5">
	<div>

 <marquee direction="up" scrollamount="1" scrolldelay="5" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" align="center"><p align="left"><font color="white" size="3"><b><br> Добре дошли в личното ми портфолио. <br>Казвам се Иван Спириев и сам от град Гоце Делчев.<br>
 През свободното си време се занимавам <br> предимно с компютри.
 Тук може да намерите <br>проектите върху който съм работил <br> както и информация за тях.<br>
 Желая ви приятно ровичкане в портфолиото ми.:)
  </b></font></p></marquee>
</div>
</td>
</div>
</tr>
</table>
 

Горе