Дай малко повече инфо. Изключва ли се или се рестартира. Излиза ли ти нещо на екрана или изведнъж става цялата дандания. Провери да не е някои вирус, също така погледни каква темпертура държи процесора и дали е включена защитата против прегравяне на процесора.
Може да имаш проблем с вентилацията и поради прегряване да се изключва/рестартира. Един приятел имаше същия проблем понеже беше ритнал кутията и беше смачкал точно при перката
По скоро цъкам си нещо и той се изключва затваря ми всичко и до там после си го пускам на ново какво може да е за винетлацията не съм забелязал перката ми я чистиха.
и на мен ми го прави напоследък и се чудих от какво е ... но предполагам ,че е или от претоварване или вирус . Аз защитавам твърдо теорията ,че е вирус ,защото си пуснах AdAware и намерих няколко ... от тогава не го е правило .. Ще го наблюдавам няколко дена .. ако пак ми направи проблем бегом към фирмата да му погледнат нещо перки раоти
Пхахаха да е. Не се притеснявай и аз имах такъв проблем и се оказа, че се гаси, защото давало късо на кабелчетата на копчето за включване. Иначе може да е и от температура на процесора или нещо друго
1.Инсталлни си NOD32 и сканирай и ако няма вирус виж надоло какво съм писал.
2.Смазваш ли вентилаторите?
3.Я виж всички вентилатори ли работят?
4.Чистиш ли си PC-то за праха говоря ?
5.Я виж кабела за HDD-то дали е прекъснат. Много често от това става.
На един фр. от това му беше като му го смених си вървеше.
6.Виж си захранването
Ако не е от това аз съм пас