Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Е разбира се че имам нали съм главния админ (то други няма) само кажи какво да направя оттам?maxvolum каза:Има, ако имаш достъп до базата данни.
msirius каза:Е разбира се че имам нали съм главния админ (то други няма) само кажи какво да направя оттам?maxvolum каза:Има, ако имаш достъп до базата данни.
msirius каза:Имам IPB форум забравих си паролата (или някой ми я смени :idea: )
А забравена парола не работи! Имали начин да мина без преинстал на форума? Неискам да загубя потребителите и мненията във форума![]()
admin каза:msirius каза:Имам IPB форум забравих си паролата (или някой ми я смени :idea: )
А забравена парола не работи! Имали начин да мина без преинстал на форума? Неискам да загубя потребителите и мненията във форума![]()
Има.
Да си смениш паролата през phpmyadmin
Еми ще си криптираш някоя и ще си я сменишiwanov каза:admin каза:msirius каза:Имам IPB форум забравих си паролата (или някой ми я смени :idea: )
Има.
Да си смениш паролата през phpmyadmin
Тя не е ли криптирана ? :shock:
1. Значи регистрираш нов потребител
2. Влизаш в базата данни
3. Всички настройки без паролата който са по администраторския акаунт ги слагаш на новия ти
4. Излизаш и си готов.