Измислих нова защита на админския акаунт!

pepo13

Registered
Значи нали има такива дето чрез бисквитките и ти разбират паса и ти влизат с админ името и там от админ панела ти трият админ ника и вече няма никои администратор ...
Значи там дето пише "Админитраторски панел" или както е абе може да го видите като влезнете с своето админ име и наи отдоло ... еми да това триете го да не пишее нищо и после влизате в фаиловете на форума и приеминувате папката "admin" на някво ваше име или парола може би!
и после като влезнете с админ ника трябва да напишете в урл адрес бара след урлто на форума тази папка и готово а този които е "хакера" няма да знае как се казва папката и няма може да влезне в админ панела ...
Надявам се да сте ме разбрали.
Ако не питаите какво не разбирате ...
Ся ще го пробвам тва при мен! Дано стане :?:

Тая тема е пускам с цел да се добера до вашите мнения ... какво мислите ?
Благодаря че прочетохте романа ми ... е ко вижте колко е дълго :lol: :lol: :lol:

pepo13 каза:
Значи нали има такива дето чрез бисквитките и ти разбират паса и ти влизат с админ името и там от админ панела ти трият админ ника и вече няма никои администратор ...
Значи там дето пише "Админитраторски панел" или както е абе може да го видите като влезнете с своето админ име и наи отдоло ... еми да това триете го да не пишее нищо и после влизате в фаиловете на форума и приеминувате папката "admin" на някво ваше име или парола може би!
и после като влезнете с админ ника трябва да напишете в урл адрес бара след урлто на форума тази папка и готово а този които е "хакера" няма да знае как се казва папката и няма може да влезне в админ панела ...
Надявам се да сте ме разбрали.
Ако не питаите какво не разбирате ...
Ся ще го пробвам тва при мен! Дано стане :?:

Тая тема е пускам с цел да се добера до вашите мнения ... какво мислите ?

Да.
Става.

Но има още 10 теми в този форум със същото заключение и в същото време
не е добре за форума да ти откраднат админ паролата.

Най-малкото ще ти изтрие мненията без да влиза в админ панела.

Има урок за защита и той си е достатъчен според мен.

аа да верно това за мненията не се бях сетил ... еми кажете поне как да го направя само аз да мога си ги трия или този урок с ИПто е наи полезен ?

А преименувай папката на някаква парола и после като
дойта до теб на някоя зала, и като те издебна да влизаш в админ
папката, следователно ще напишеш паролата в червено и така
какво става? С един куршум 2 заека 8)
Защо ли? Ми защото хем ще ти влезна в админ папката, хем и ще
ти разбера паролата която може би ползваш не само за
тоя форум а и за други регистрации. :twisted:

Така, че ако го преименувате не го правете на някаква парола :?:

Като те гледам така не си много наясно какво представлява cookies (бизквитките)... За мен най-добрата защита си остава с IP адресите не ти се равнява айпито на определена стойност няма да го видиш :)

Back
Горе