Изработка на Вайбър Ботове

devcvetomir

Registered
Изработка на вайбър ботове, които могат да разпращат автоматизирани съобщения. Спиди или Еконт имат подобен, ако някой се чуди за какво иде реч.

Могат да са полезни за информиране на потребители/ клиенти на даден сайт - относно поръчки или информация /статии.

Стака е laravel+ mysql, може и Redis да се нагласи , да държи неща в рамта, но като цяло тези неща не са нужни ако не говорим за милион потребители ( абонирани за бота и постоянна итерация с него)

като всеки такъв ще си има админ панел, с потребители, масови съобщения и таргетирани съобщения към един потребител. Играл съм си със същото и на Node/Express , но едва ли някой ще има интерес пред php-то за масовата аудитория. Може и на Python / но така или иначе на Ларавел имам почти всичко готово, да не кажа всичко това.Предлагам ви и live demo на един бот, който съм правил.

, в началната съм сложил линкче за абониране за телефон, за пс, и линк към админ панела. Разцъкайте каквото е пуснато, попринцип идеята е като почне flow-a да ги пита колко пъти да и се пращат вицове, и да се сетва това като се създава/едитва юзъра, но така съм го оставил засега, само с бутон за нов виц.user: demo@demo.com
pass: demo123


За да видите за какво иде реч... Ако някой иска това с вицовете готово - 400лв, общо взето за тези неща, цените са такива, не мога да ви дам конкретни неща без задание.
Поздрави, Цветомир
 
Последно редактирано:

devcvetomir

Registered
А да добавя само, че телеграм също влиза в нещата, мога да ви измисля нещо и за там, хубавото там е, че са официални партньори на страйп, и някакви плащания, и т.н.. могат да станат сравнително лесно, през интерфейса на телеграм. Вайбър също има такава услуга, но за момента е активно през вайбър интерфейса, само за Украйна.

WhatsApp - не съм го ползвал, щото не ме кефи facebook developer tools-a и документацията, но ако се налага и това може да се свърши. Но предимно whatsapp на запад се ползва.

А вайбър имаме и българи в дев съпорта, помагат що годе бързо ако нещо се запъне, и за реклама много потребители могат да буустнат, как го правят - пускат разни пакове с емоджита безплатни, и който ги свали, се абонира и за ботове.
 
Последно редактирано:

Горе