Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си я пуснал на локален сървър се откажи. И аз не успях на локален сървър да оправя кирилицата, но на платен или безплатен трябва да е наред всичкоGonke каза:А как да оправя проблема с меню-то да не излиза на ??????????
Ок мерсиWildBeast каза:Ако си я пуснал на локален сървър се откажи. И аз не успях на локален сървър да оправя кирилицата, но на платен или безплатен трябва да е наред всичкоGonke каза:А как да оправя проблема с меню-то да не излиза на ??????????.
<?php
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$massive = array("77.76.187.74");
if(in_array($ip, $massive)){
?>
И си мислиш че можеш?WildBeast каза:Начин да разкарвам тези, които злоупотребяват с правата ми над системата, разбери ме.
За мен най-важното е файла system.dll, друго не ме интересува и както казах само в сегашната версия ще го има, така че не се безпокойте! Няма да Ви изям сайтоветеSveXteZ каза:И дори и някой да злоупотребява какво си мислиш че можеш да направиш ?
Мислиш ли че няма да мога да го разкодирам вече го направихWildBeast каза:За мен най-важното е файла system.dll, друго не ме интересува и както казах само в сегашната версия ще го има, така че не се безпокойте! Няма да Ви изям сайтоветеSveXteZ каза:И дори и някой да злоупотребява какво си мислиш че можеш да направиш ?.
Не е нужно да казваш всички тайни на системата, защото искам да стане известна и да не се превърне в чужда собственост изведнъж, именно заради това са тези защити! Ако може вече да спреш да пишеш подобни постовеGonke каза:Мислиш ли че няма да мога да го разкодирам вече го направихWildBeast каза:За мен най-важното е файла system.dll, друго не ме интересува и както казах само в сегашната версия ще го има, така че не се безпокойте! Няма да Ви изям сайтоветеSveXteZ каза:И дори и някой да злоупотребява какво си мислиш че можеш да направиш ?.
8)
WildBeast каза:За мен най-важното е файла system.dll, друго не ме интересува и както казах само в сегашната версия ще го има, така че не се безпокойте! Няма да Ви изям сайтоветеSveXteZ каза:И дори и някой да злоупотребява какво си мислиш че можеш да направиш ?.
Оле божеNumb_Encore каза:аз имам проблем[/img]![]()
и нимога да създавам страници
Сам пиша всичко, така че ако някъде съм допуснал някаква грешка, моля да ми съобщите, за да във следващата версия да я нямаfreehostiaa каза:Ако разработваш сам ще ти е трудно.По-добре си намери екип