Изтрийте темата

WildBeast

Registered
Забравете за нея вече! Някой хора прекалиха и съответно никой няма да я има щом има хора, които си правят ташак със системата и не им пука.

А как да оправя проблема с меню-то да не излиза на ??????????

Gonke каза:
Ако си я пуснал на локален сървър се откажи. И аз не успях на локален сървър да оправя кирилицата, но на платен или безплатен трябва да е наред всичко ;).

WildBeast каза:
Gonke каза:
Ако си я пуснал на локален сървър се откажи. И аз не успях на локален сървър да оправя кирилицата, но на платен или безплатен трябва да е наред всичко ;).
Ок мерси :) Само тествах :)
Иначе ако си мислиш че с това:
Код:
<?php
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$massive = array("77.76.187.74");
if(in_array($ip, $massive)){
?>
ще ма заблодиш не..

Начин да разкарвам тези, които злоупотребяват с правата ми над системата, разбери ме ;).

WildBeast каза:
Начин да разкарвам тези, които злоупотребяват с правата ми над системата, разбери ме ;).
И си мислиш че можеш?

Няма значение. Само първата версия ще има подобен начин за защита на авторските права. В следващите няма да слагам подобни неща :).

Aз за всеки случай ще ти банирам IP-то от сайта си пък...

SveXteZ каза:
И дори и някой да злоупотребява какво си мислиш че можеш да направиш ?
За мен най-важното е файла system.dll, друго не ме интересува и както казах само в сегашната версия ще го има, така че не се безпокойте! Няма да Ви изям сайтовете :D .

WildBeast каза:
SveXteZ каза:
За мен най-важното е файла system.dll, друго не ме интересува и както казах само в сегашната версия ще го има, така че не се безпокойте! Няма да Ви изям сайтовете :D .
Мислиш ли че няма да мога да го разкодирам вече го направих :) 8)

Gonke каза:
WildBeast каза:
SveXteZ каза:
Мислиш ли че няма да мога да го разкодирам вече го направих :) 8)
Не е нужно да казваш всички тайни на системата, защото искам да стане известна и да не се превърне в чужда собственост изведнъж, именно заради това са тези защити! Ако може вече да спреш да пишеш подобни постове :).

WildBeast каза:
SveXteZ каза:

Е това е подло пич.

Добре тогава :). Ела на моето место, пусни система и след 5 дена виж, че системата ти е обезобразена и преправена до неузнаваемост, така че да не се разбере, че наистина е твоя. Ще ти бъде ли приятно да я видиш в подобно състояние без да можеш да покажеш на кой всъщност е цялата система?

аз имам проблем
1019761x.jpg
[/img]

и нимога да създавам страници

Numb_Encore каза:
аз имам проблем
1019761x.jpg
[/img]

и нимога да създавам страници
Оле боже :). С каква програма пускаш локалния хостинг?

EDIT: Проблема е в програмата, с която пускаш локалния хостинг. Тъй като не я ползвам, ще ти предложа една друга, от която всичко ще работи - VertrigoServ (аз съм с нея, само където менюто и новините не излизат на кирилица при нея :? )

От phpMyAdmin-a. Отиди на 'Привилегии' от там на 'root' от бутона Промени и по-надолу има поле за смяна на паролата :).

freehostiaa каза:
Ако разработваш сам ще ти е трудно.По-добре си намери екип
Сам пиша всичко, така че ако някъде съм допуснал някаква грешка, моля да ми съобщите, за да във следващата версия да я няма :).

Back
Горе