Изумен съм от Google AdSense

DevNull

Registered
здравейте.
Днес от адсенс просто ме изумиха и останах без думи. регистрирах си акаунт потвърдих го , няма и 20 минути акаунта вече беше активиран. :lol:

SveXteZ каза:
Еми то това да не е в България ...
пълни глупости, просто късмет, аз моя акаунт като го регвах 2 месеца ччаках, да не говоря по други големи чуждестранни фирми какво чакане с мвсеци и години пада ... най-добре е да се ползва българска фирма за такива цели, като гугълчо го приемаме, той си е класика.

Аз нямам за цел да печела $ от адсенс . чисто и просто повече индексирания от гугъл (надявам се).

Браво за това, че толкова бързо е станало всичко, аз лично чаках около седмица преди да ме оторизират... Но друго нещо много важно, е че аз поне доколкото знам, а и го пише на няколко места в хелп-а на Г и на Адсенс, а именно че тези системи използват два различни бот-а за да преглеждат съдържанието, като единия не влияе по никакъв начин на другия. Ако съм в грешка моля да ми бъде простено все пак де :)

Така е. едното е Mediapartners-Google а другото е просто Googlebot. но ми прави впечатление че и 2-та бота са нонстоп в сайта ми, поради тази причина се надявам на по-добро индексиране.

Имам едно въпросче .
В момента си правя блогче ( използвам wordpress) и го пробвам на локален сървър ( не съм го качил още в нета).
Въпросчето ми е дали мога да си поставя реклами на гогъл в блога преди да съм го качил в нета - ей така да пробвам как става?

Anastas86 каза:
Имам едно въпросче .
В момента си правя блогче ( използвам wordpress) и го пробвам на локален сървър ( не съм го качил още в нета).
Въпросчето ми е дали мога да си поставя реклами на гогъл в блога преди да съм го качил в нета - ей така да пробвам как става?
Можеш да поставиш кода, но рекламите няма да се покажат, ако е на localhost. :)

Горе