Имам един доста неприятен проблем.

ivo_ivanov

Registered
Амм ще ви помоля да ми помогнете.Значи проблемът е следния:Не мога да играя в интернет на каквито и да е игри.Примерно- CS не ме пуска в сърварите,като натисна Find Server и нямам нито един сървър,на WoW не може да ме свърже със сърварите независимо какъв реалм лист слагам а съм с най-новата версия 100% работеща,на Фифа не може да ме конектне към никое IP просто не го намира и на други игри на който искам да играя в интернет.Конфигурацията ми е нова,интернета е свързан към лан картата на дънната платка,преди имах и още една лан карта която беше отделна но я махнах защото не6то се бъгна.Към Homelan съм на тарифа 22 лв.Това което ме провокира да пиша тук е това че си мислех че е от самия нет и трябва да си търся дата сървари,но един мой приятел е към същия нет доставчик на същата тарифа и той няма тези проблеми.Ако има и въпроси към мен питаите :) :) :)

Дай малко информация :
Дали с реално айпи.
Дали можеш да сваляш торенти.
Дали са ти точните настройки на ланкарата.
Дай изхода от Старт > Рън>Цмд > netstat.

index каза:
Дай малко информация :
Дали с реално айпи.
Дали можеш да сваляш торенти.
Дали са ти точните настройки на ланкарата.
Дай изхода от Старт > Рън>Цмд > netstat.
Амии не съм с реално IP ,но този мой приятел също не е а няма такъв проблем
Да мога да свалям торенти
А за настройките те от доставчика ми ги направиха а аз не смея да пипам натрйките щото да не остана без нет :D
Това не го разбрах,влезнах там кадето казанаписах netstar и ми исписа че не го намира.

Ами ползвам Ashampoo Firewall ,но и преди да я инсталирам ми беше така а аз я инсталирах преди 4,5 дена.

ivo_ivanov каза:
Ами ползвам Ashampoo Firewall ,но и преди да я инсталирам ми беше така а аз я инсталирах преди 4,5 дена.
Преди стената имаше ли проблем с игрите?
Махния , изгасия ,деинсталирай я ,по някакъв начин я направи неактивна и пробвай да влезенш в играта.

index каза:
ivo_ivanov каза:
Преди стената имаше ли проблем с игрите?
Махния , изгасия ,деинсталирай я ,по някакъв начин я направи неактивна и пробвай да влезенш в играта.
Да нали това казвам преди да си я инсталирам имах проблема с игрите и то със всички който могат да се играят онлайн за това само single player цъкам.

Мхм доста деликатен проблем.
Явно Бозата е започнала да се вкисва.Уина си утива.
=>
1)Можеш да се пробваш като върнеш система от когато си играл онлаин.
2)(това е за препоръчване)Преинсталирай Уиндоуса.След което инсталирай Нортан Джихост и направи бекЪп на диска кадето ти е Уин-а(по подразбиране диск Ц:)

Пс.
Нямам латинки за да пиша думата Уин на английски.

Какъв анти-вирус имаш? Пробвай, ако ти е включена вградената защитна стена да я изключиш.

index каза:
Мхм доста деликатен проблем.
Явно Бозата е започнала да се вкисва.Уина си утива.
=>
1)Можеш да се пробваш като върнеш система от когато си играл онлаин.
2)(това е за препоръчване)Преинсталирай Уиндоуса.След което инсталирай Нортан Джихост и направи бекЪп на диска кадето ти е Уин-а(по подразбиране диск Ц:)

Пс.
Нямам латинки за да пиша думата Уин на английски.
Мии аз Уиндоуса го инсталирах преди 3 седмици за сега не ми пражи проблеми.А и на този компютър(новия) не съм играл онлайн за това няма как да върна нещата.
Антивирусната ми е НОД32,иначе утре ако ми остане време ще си инсталирам и някоя друга,но проблема си остава.

Нода е доста лека антивиросна програма защото работи заедно с кернела на системата.
Неможе да е от ПЦ-то поради факта ,че можеш да сърфираш,теглиш и др дейности с интернета.

Ем предложих ти в горният си пост решението на проблемата.
Или се пробваш да върнеп системата което не е много ефикасно или най-ефикасното е нов Уиндоус.

При мен имаше подобен проблем но само със Кънтър Страйк първо се играе нормално се което като му скефне на него не иска да се кънектне към нито един сървар, до вчера се оправяше като преинсталирам играта но вече и това не може и мисля да форматирам С:\ и да сложа на ново уиндоуса :) некой да даде съвети ? :)

h4ckY каза:
При мен имаше подобен проблем но само със Кънтър Страйк първо се играе нормално се което като му скефне на него не иска да се кънектне към нито един сървар, до вчера се оправяше като преинсталирам играта но вече и това не може и мисля да форматирам С:\ и да сложа на ново уиндоуса :) некой да даде съвети ? :)
da,vnimavai koi disk formatira6,sled malko 6te si kiriliziram mnenieto.

Back
Горе