K kokuhop Registered 16 Май 2007 #1 Интересува ме как мога да сменя бялиа фон където са таблиците. Как мога да сменя сивата лента която е под синята (стилът ми е субсилвър) и как мога да сменя цвета на кутийките на логин системата.
Интересува ме как мога да сменя бялиа фон където са таблиците. Как мога да сменя сивата лента която е под синята (стилът ми е субсилвър) и как мога да сменя цвета на кутийките на логин системата.
E EmPowerYou Registered 16 Май 2007 #2 Влизаш в админ панела, после Стилове > Настройките > Избираш скина и натискаш на Промяна. Ще ти отвори таблицата с цветовете, пише си кой за какво е.
Влизаш в админ панела, после Стилове > Настройките > Избираш скина и натискаш на Промяна. Ще ти отвори таблицата с цветовете, пише си кой за какво е.
D djvato Registered 16 Май 2007 #3 EmPowerYou каза: Влизаш в админ панела, после Стилове > Настройките > Избираш скина и натискаш на Промяна. Ще ти отвори таблицата с цветовете, пише си кой за какво е. Увеличете... какво пише ? пише Цвят на шрифт 1 , 2, 3, 4, 5, и т.н. :roll: сивата лента можеш да я смениш след като я смениш с друга тя се намира в images cellpic.gif cellpic1.gif cellpic2.gif cellpic3.gif това са ти лентите всичките ленти сини сиви и т.н.
EmPowerYou каза: Влизаш в админ панела, после Стилове > Настройките > Избираш скина и натискаш на Промяна. Ще ти отвори таблицата с цветовете, пише си кой за какво е. Увеличете... какво пише ? пише Цвят на шрифт 1 , 2, 3, 4, 5, и т.н. :roll: сивата лента можеш да я смениш след като я смениш с друга тя се намира в images cellpic.gif cellpic1.gif cellpic2.gif cellpic3.gif това са ти лентите всичките ленти сини сиви и т.н.