Имам сериозен проблем със сайта ви

Статус
Not open for further replies.

jaffy

Registered
Сега установявам ,че реално не съм баннат.. проблема ми е ,че от моя компютър все още ми дава ,че сайта се ъпдейтва... логин панела ми дава ерор 404 и всички останали глупости чрез които мога да се добера до логина... итрих всичките cookies ама проблема си остава.. така съм от 2 месеца насам или 3 даже.. през кешираните страници на гугъл по оня ден установих ,че реално сайта си функционира ,но аз не мога да влезна. Ползвам мозила, но и през интернет експлорер не става.. явно е нещо от IP-то ми защото и от другия ми компютър не мога да влезна.. та ако може да ми кажете какво да направя, че в момента не съм си в нас.

Ако тази тема не е за тука съжалявам ама не намерих по-подходяща секция. А ако сте ме баннали по ИП поне ми кажете причина :wink:

Е защо? Нямам бележки..? Преди малко ги проверих ,а и кое правило толкова съм нарушил ,че да получа бан!? Поне каква е причината?

не мога да ти кажа , не съм администратор или модератор , просто ти казвам че щом ти пише че тече ъпдейт значи имаш бан :wink:

Е добре някой админ/модератор може ли да ми каже причината? ип-91.148.177.13

И за това 3 месеца бан .. даже перманентен? :idea: Аз направо останах без думи........

jaffy каза:
И за това 3 месеца бан .. даже перманентен? :idea: Аз направо останах без думи........

Бана ще го махна.
Ми да. Перманентен е. Като повториш думата "циганин" 10 пъти като нарицателно почваме да се притесняваме.

Статус
Not open for further replies.

Горе