Имам странен проблем с компютъра ми!

alexander_85

Registered
Зравейте пак съм а имам следния проблем с компютъра ми.Примерно влизам в папката ми с музиката цъкам с мишката с ляв бутон в/у песента и я хваштам и предвижвам към Winap-a и нищо.Така е и като вляза в някоя търсачка за песни цъкам на песента с ляв бутон и за да я преслушам пак по същия начин и не става какъв може да е проблема?

Неможеш да местиш песните , иконките ...
От колко време не е рестартирана системата ти ?
Така ставали на др плеар?

За това с търсачката на песни незнам дали така става.
Копирай адреса на песента и в WinAmp-a дай Open URL и там сложи линка на песента.

Soul_Stealler каза:
За това с търсачката на песни незнам дали така става.
Копирай адреса на песента и в WinAmp-a дай Open URL и там сложи линка на песента.
:?: :?: :?: :?: :?:
Не се сетих.

index каза:
Неможеш да местиш песните , иконките ...
От колко време не е рестартирана системата ти ?
Така ставали на др плеар?
Няколко Дни.А да ти кажа че като го рестартирам компа пищи все едно натискам продължително F8 за влизане в SAVE MODE.Може ли проблема да е в клавиатурата?

Значи сега немога да се сета точно какво пишеше , но когато ти излеза да влезеш в SAVE MODE
от долу мисля трябва да има LAST Kin...............(преедено означа да пуснеш системата от когато е била добре, явно имаш срив в нея)

index каза:
Значи сега немога да се сета точно какво пишеше , но когато ти излеза да влезеш в SAVE MODE
от долу мисля трябва да има LAST Kin...............(преедено означа да пуснеш системата от когато е била добре, явно имаш срив в нея)
Пробвах следното рестартирах го и махнах клавиатурата и не пищеше може ли да е от нея?

alexander_85 каза:
index каза:
Пробвах следното рестартирах го и махнах клавиатурата и не пищеше може ли да е от нея?
Какво не пише,може да дава на късо .

index каза:
alexander_85 каза:
index каза:
Какво не пише,може да дава на късо .
Проблема е друг нисхто не мога да местя в компютъра!

@index
между ПИШЕ и ПИЩЯ правиш ли разлика? :lol:

По темата:
1. Колоните ти работят ли?
2. Да не е намален звука софтуерно? (настройките на звука в контрол панел-а и/или директно от winamp-a)
3. Драйверите на звуковата карта наред ли са?

Я кажи пак за това с търсачката, че нещо не ти хващам мисълта :shock:

П.П
Ако клавиатурата ти не е PS/2 а USB, то пищенето е разбираемо.
BIOS-a ти не засича клавиатура на PS/2 порта и дава грешка, като индикирането и е чрез звуков сигнал (пищенето). Настроен е обаче да не прекъсва при подобна грешка или иска да натиснеш F1 (например) за да продължи. Вече когато ти зареди windows-a той си зарежда драйвера на клавиатурата и си работи. Това, при условие, че звука Е от клавиатурата, но пък като се замисля ако беше видео карта, рам или процесора нямаше да зареди нищо :)

@bizarreИзвинявам се , грешно съм прочел в бързината, човешкое .......
alexander_85 > Свали си от интернет (официалният сайт на звукавата ти карта или дъното най-новите драйвери.
и на татака моето си покрива с досега казаното.

Back
Горе