I ikod Registered 14 Септември 2007 #1 Ще ви кажа какво имам предвид със следния пример: Примерно моя монитор е 17 инча, а на някой разглеждащ страницата е 15 инча, какво става ако страницата ми е на цял екран (1260px)? "Изяда" ли се при него в краищата? Съжалявам ако ми е грешен раздела .
Ще ви кажа какво имам предвид със следния пример: Примерно моя монитор е 17 инча, а на някой разглеждащ страницата е 15 инча, какво става ако страницата ми е на цял екран (1260px)? "Изяда" ли се при него в краищата? Съжалявам ако ми е грешен раздела .
R roskata Registered 14 Септември 2007 #2 Изяда не разбрах какво означава, но ако е с резолюция каквито са размерите на сайта няма да има проблем.
Изяда не разбрах какво означава, но ако е с резолюция каквито са размерите на сайта няма да има проблем.
I ikod Registered 14 Септември 2007 #3 Да може да се скролира отдолу, освен отляво, а и отдолу, та ще стане ли така на по-малък монитор ако използвам за width= 1260px?
Да може да се скролира отдолу, освен отляво, а и отдолу, та ще стане ли така на по-малък монитор ако използвам за width= 1260px?