Има ли полза то Google Adwords?

purko

Registered
Скоро ще получа чека си от Google Adsense и се чудя дали да не вложа парите в Adwords?
Ще има ли полза?
Имам предвид целта е да изкарам още повече пари след това от Adsense

Сори , че не е точно по темата ама имам едно въпросче .
В момента си правя блогче ( използвам wordpress) и го пробвам на локален сървър ( не съм го качил още в нета).
Въпросчето ми е дали мога да си поставя реклами на гогъл в блога преди да съм го качил в нета - ей така да пробвам как става?

Би трябвало да може аз също съм си правил блогове и съм добавял гугъл реклами.Пробвай и ще разбереш.

Ако компютъра на който е сайта е свързан с интернет, би трябвало да се покажат. Самите реклами се зареждат от друго място, не седят на твоя сайт.Съдържанието им се сменя динамично, спрямо съдържанието (езика) на сайта и спрямо това, от къде е зареден сайта, ако е отворен от потребител от Франция примерно, на него ще му покаже реклами на френски, ако го отвориш ти, ще видиш реклами с българско съдържание.

От личен опит мога да ви кажа че хич не е измама стига да си имате посетители и кликове google си плащат

purko каза:
Скоро ще получа чека си от Google Adsense и се чудя дали да не вложа парите в Adwords?
Ще има ли полза?
Имам предвид целта е да изкарам още повече пари след това от Adsense
adwords (не съм го използвал),но мисля,че може да вложиш пари стига да подбереш добри ключови думи с които ще рекламираш сайта си.. също така ти препоръчвам първо си пусни пробно реклама за да погледнеш дали има ефект,ако има влагай, Успех ! :roll:

За да рекламираш там трябва да имаш някакъв бизнес.
Ако имаш какво да продаваш, произвеждаш или извършваш услуги
ще спечелиш .
Ако имаш сайт за розови слончета и искаш да си го рекламираш за да
печелиш (незнайно как обаче) няма да стане.

Back
Горе