Има ли разбиращи от музика(колони..)?

MontefuckeR

Registered
Интересува ме какво е по добре 2 колони и усилвател за стая 20-25 квадрата, или някоя система като тия 5.1 или други, за общо ползване (филми,музика..), колони и усилвател изчислих, че г/д 600лв, за 5.1 не съм гледал.
Качествен звук,сила,бас това се търси (то друго има ли :D )
 
По-добре 5.1 за стаята защото можеш да я обиколиш цялата... за гледане на филми е перфесктна със съраунд звука, ако си вземеш някоя за 600лв и бас ще ти вади и всичко... моето предложение е 5.1 и гледай да е Creative :wink: Успех :?:
 
в моята стая съм с 2 колони + 1 буфер и свирят по добре от 5.1 колоните в хола :D :lol:
 
Аз сам си направих системка.. Бях взимал 2ра ръка 5+1 (магнат) но на буфера му отишла колоната па и нямаше усилвател тъй си останах с колонките само.Закупих си един усилвател JVC A-X30 /2 канала/(80лв).. буфер зех и ги навързах.Понеже нямаше друг начин колоните ги сложих 2х2 и успях да сложа само (4). За всеки ъгъл на стаята (буфер към пода) и звука е невероятен.. :?: Доверие на тия готовите системи много нямам ..
Имам още една 5.1 "SOGO" (или нещо такова).. тя принципно е към Ди Ви Ди-то но можеш да си я включиш към PC .. Свири точно колкот телевизора .. усилвател - много слаб абе отврат ..

Късмет, мой съвет е да си сглобиш нещо сам със сигурни части.
 
Вземаш си една система 5.1 + един Creative X-Fi карта и се размазваш на филми, музика и игри.
 
Спрял съм се на тези колони http://technomarket.bg/product_detail.php?...uct_id=09006040 усилвател още не е решен, ако имате друго предложение кажете, защото в момента всеки, които има 5.1 подкрепя, че е по добре... някой по вещ ?
 
По добре е защото получаваш пълноценен surround + допълнителни бонуси като Dolby Pro Logic II и т.н.
И всичко това като го допълнищ с някоя X-Fi карта на Creative става нещо невероятно, но все пак ти си преценяш!
 
Аз съм с 2 колони и един усилвател... Тия 2 колони са високи по 100см (1метър). На всяка колона има по 2 баса и по 2 по-малки колонки. Като го усила на 1/3 от потенциалът му , гледам как телефона ми се разхожда на бюрото дето е на 3 метра от колоните :Д:Д:
 
Преди време си зех едно 5.1 после го смених със по мощно, но така и така не се задоволих :D а и мойта стая не е мн голяма ... В момента съм със усилвател и колони сглобявани от мен 1 kenwood 300 и нещоW
бях я предназначил за кола и даже я сложих в кутия за кола, но сега не мърда от стаята :D
и една непомня точно марката на говорителя не мн силна... И съм напълно доволен 8) Без проблеми без изгорели говорители абе перфект :twisted:

И така аз препоръчвам каквото и да било, но не и 5.1 нема смисъл от него
:wink:
 
вие наистина сте способни да объркате един човек :mrgreen: :mrgreen:
тези, които имат 5.1 твърдо подкрепят него.
Другите, които имат 2колони и усилвател, казват че било по добре.

Само dELux_nike, се обоснови имал е и 2те и от неговия изчерпателен коментар разбрах, че е по-доволен от усилвателя и 2те колони.Какъв е усилвателя?
 
MontefuckeR като гледам ти вече си предобеден, че колони с усилвател са по добрият вариант за теб. Не мисля, че има смисъл от тази тема!
 

Горе