Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
при положение че вече има много по леки frameworks, които ти позволяват да правиш същото нещо и то даже по - бързо
Друг път. Е зависи в кой град си де.Radko каза:От приятели съм чувал, че фирми които работят със Zend framework, предлагат по - големи заплати. И въобще човек който разбира от зенд има по - голям шанс да взима по - добра заплата.
Затова питам, ако някои има опит във сферата да сподели![]()
За обявите имах предвид София, тъй като в другите градове почти няма нищо ...Galli каза:Друг път. Е зависи в кой град си де.Radko каза:От приятели съм чувал, че фирми които работят със Zend framework, предлагат по - големи заплати. И въобще човек който разбира от зенд има по - голям шанс да взима по - добра заплата.
Затова питам, ако някои има опит във сферата да сподели![]()
Аз работя отдавна със ЗФ. Ако ти трябва за парите, да. Ако просто се чудиш какво да правиш няма какво да се мъчиш. Ако си доста навътре с ООП, т.е. играеш си с него, няма да те затрудни. Просто правиш 1-2 проекта и си научил повече от основното, останалото е трупане на опит.
Като отвориш джобсбг ще видиш как се иска да знаеш всичко без джава и флаш, поне това разделят. И голяма част от тези едва ли търсят хора за постоянен договор. Така че хващай ги всичките зенда, симфони, иии,... или бягай извън БГ.