K K0ceTo Registered 4 Декември 2007 #1 Мислех си за vsichkoznanie.com, ама сега като се замисля звучи глупаво... Помогнете с малко идеи.
K K0ceTo Registered 5 Декември 2007 #3 Оф, вие ми бяхте надеждата, имам си една проста системка, дет написах, имам си вече отвратителен дизайн като за начало и искам си зема хост, да видя дали ще има отзиви от идеята ми, ама не мога да измисля домейна ;(
Оф, вие ми бяхте надеждата, имам си една проста системка, дет написах, имам си вече отвратителен дизайн като за начало и искам си зема хост, да видя дали ще има отзиви от идеята ми, ама не мога да измисля домейна ;(
K K0ceTo Registered 5 Декември 2007 #5 Това е най-доброто хрумване за момента , ще си го купя домейна, пък ако не стане...карай, ще взема нов.
Това е най-доброто хрумване за момента , ще си го купя домейна, пък ако не стане...карай, ще взема нов.
K K0ceTo Registered 6 Декември 2007 #7 Ммне, не ми харесва как звучи, а пък и е по скоро енциклопедия от рода на уикипедиа, отколкото учебник.
Ммне, не ми харесва как звучи, а пък и е по скоро енциклопедия от рода на уикипедиа, отколкото учебник.