Инсталация на Joomla

mitkoik

Registered
Инсталирам си Joomla и на 4-та стъпка като натисна напред ми се появява това грешка
Възникна грешка:

Не можем да се свържем с базата данни. Номер на грешката: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
Какъв е проблема?

Да не бъркаш паролата на базата данни ?! Или сървъра, името ?! Нещо явно бъркаш, за това ти го изписва :) Но все пак не е лошо да кажеш, коя версия на Джумла се пробваш да инсталираш :)

t0m3kk каза:
Да не бъркаш паролата на базата данни ?! Или сървъра, името ?! Нещо явно бъркаш, за това ти го изписва :) Но все пак не е лошо да кажеш, коя версия на Джумла се пробваш да инсталираш :)
А откъде да разбера каква е паролата?

Ами кажи какъв хостинг ползваш, за да знам от къде евентуално да я знаеш :) Ако си си платил хостинг трябва ти да си създадеш базата данни, ако е безплатен някой имат ти да си я създаваш и паролата ти е същата като на хостинг панела, а други направо се създава с регистрирането на хостинга и пак е същата като на хостинг панела :)

t0m3kk каза:
Ами кажи какъв хостинг ползваш, за да знам от къде евентуално да я знаеш :) Ако си си платил хостинг трябва ти да си създадеш базата данни, ако е безплатен някой имат ти да си я създаваш и паролата ти е същата като на хостинг панела, а други направо се създава с регистрирането на хостинга и пак е същата като на хостинг панела :)
безплатен

ами от create mysql си създаваш име на базата данни и потребител с превилегии, после отваряш конфигурационния файл и си списваш localhost името на базата и потребителя и като дадеш вече инстал тогава ще ти се добавят таблиците в базата и ще работи

Back
Горе