Интеграция на сайт с ipb 3 ?

topchokt

Registered
Здравейте ,
знаете ли как може да се направи интеграция на сайт с ipb 3 . Сега ползвам ipb 2.3 , но мисля да минавам на 3 . Единственото нещо което ме спира е именно как ще стане интеграцията . Търсех доста из нето но така и не можах да намеря код за интеграция на 3-ката . Значи трябва ми логин форма в сайта и последни теми от форума . Ако някой знае/е попадал на такъв код моля да го сподели , мисля че ще е необходим и на други потребители .

1:1 и моя проблем е същия.. и аз писах по форуми, но уви нямаше решение..
Или почакай ipb3 да се разпространи повече или не сменяй. Аз съм абсолютно доволен с 2-йката, а и доста хора ми казват, че 3-ката още не е добре пипната.. боя проблеми им създава. Затова почакай малко.. посъветвай се с хора които имат 3-йка на форума.. и виж те какво мислят.. иначе ако някой напише кодове за интеграция ще е супер.

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN>
<html>
<head>
<title>IPB Forums Last Topics</title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1251" />
<style type="text/css">
body, html {
margin: 0;
padding: 0;
font-family: verdana, sans-serif;
}
div.main {
padding: 10px;
}
</style>
</head>
<body>
<div class="main">
//ТУК ПОПЪЛВАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФОРУМА от който ще извеждате
<?php
$db_host = "localhost";
$db_user = "root";
$db_password = "";
$db_name = "ipb";
$table_preffix = "ibb_";

$show_topics = 15;
$forum_path = "http://localhost/ipb/";

$table_topics = $table_preffix."topics";

$connection = @mysql_connect($db_host, $db_user, $db_password) or die ("MySQL Fatal Error");
@mysql_select_db($db_name);

$query = mysql_query("SELECT * FROM $table_topics ORDER BY tid DESC LIMIT 0, $show_topics");
while($row = mysql_fetch_array($query)) {
$title = $row[title];
$address = $row[tid];
$address = $forum_path."index.php?showtopic=".$address;

echo '<a href="'.$address.'">'.$title.'</a><br /> ';
}
?>
</div>
</body>
</html>

Виж аз така или иначе няма да минавам докато не напишат кодове . Аз също съм доста доволен от 2-ката . Но просто има доста по-добри теми за 3-ката , а и се очаква като по-нова версия да е по-добра . Но това да ли е така ще видим с времето ;)

еми аз лично ще тествам.. да направя един експеримент.. ще си копна сичко и ще го ъпдейтна и ако остана доволен ще ъпдейтна и оргиналния форум.. ако не ще го затрия и ще чакам да се оправят проблемите с 3-йката.

Да ви кажа чесно..пробвах 3-та .. Да! Харесва ми но, има едно 'но' прекалено отрупана е според мене и товари повече от 2-та иначе е супер ^^

Back
Горе