Интеграция на OneSignal (web push notifications) и PWA и iOS

Gunpowderurn

Registered
Здравейте,
Сайта ми е https://bavachki.bg/ и до сега използвах изцяло къстъм имплементация за web push notifications. Но доста често получавах известия, че токена е изтекъл и не мога да разчитам, че потребителите ще се върнат обратно. Имах service worker, който трябваше да ги абонира отново, но като чели не работеше. Реших, че ми е писнало да се занимавам с custom имплементации и да прибегна към нещо доказано и работещо. Та направих интеграция с OneSignal и тъй като беше супер лесно направих и PWA.

Съответно на моят айфон поставих на работния плот сайта и получавах web push известия (да, работи!). Но за кратко. От нищото всичко това спря да работи.
Изпращам известията през моя бекенд (PHP CodeIgniter 4.3) и техния API ми връща success. Когато се опитам да го изпратя през техния Dashboard също ми изписва, че всичко е ок. Но известие на телефона ми така и не идва. Нямам грешки, всичко си върви както трябва.

Писах си със съпорта им, но са безполезни. Чистил съм кеш и прочее - заработи за 1 ден и после пак спря. При iOS ако не е като "app" на работния плот, тогава не може да получава известия, както е в Андроид. Съответно не мога да го тествам в нормалния браузър.

Имате ли идеи какво може да е?
 
Може да хвърлиш едно око на https://gravitec.net/pricing (имат безплатен абонамент)
Пробвай..
 
Може да хвърлиш едно око на https://gravitec.net/pricing (имат безплатен абонамент)
Пробвай..
Благодаря.

От както си написах поста, пробвах да изтрия "приложението" и да го инсталирам пак и вече 5-6 месеца не е правило проблем.

Но доколкото разбирам от тъпия ход на Епъл това вече няма да работи :/
 

Горе