Интегриране на phpbb3 в е107

ReD_z0n3

Registered
Добър ден , погледнах темата http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2167 но тъй като съм нов не знам тези кодове в кои файлове се поставят , моля ви обеснете ми. :)

какъв е смисъл да интегрираш phpbb в e107 след като системата e107 си има много хубав форум, въпроса е че тая cms система преди доста време беше доста хаквана и ненадеждна

embaka каза:
какъв е смисъл да интегрираш phpbb в e107 след като системата e107 си има много хубав форум, въпроса е че тая cms система преди доста време беше доста хаквана и ненадеждна

Ами защото съм си харесал стил на phpbb3 , и не знам как да си пусна самият форум от e107 :oops:

трябва да си изтеглиш модула, ако го няма в системата или просто да го активираш от администрацията, а от страницата на e107.org може да си намериш подобна тема като на phpbb

embaka каза:
трябва да си изтеглиш модула, ако го няма в системата или просто да го активираш от администрацията, а от страницата на e107.org може да си намериш подобна тема като на phpbb

Може ли да обесниш как се казва модула къде се поставя и как се активира. Благодаря ти предварително.

embaka каза:
момент да си инсталирам системата, че не съм я ползвал от 3-4 години

Не няма смисал , просто вече съм си написал , форума пхпбб3 и няма смисал да го сменям , но моляви кажете къде да сложа тези кодове.

Back
Горе