Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Един Луковитски "СПЕЦИАЛИСТ" вика на конзолата МАТРИЦА-не зависимо дали е Командният порт на УинБоза или Конлолата на Линукс.crazy_dog каза:О, да! Linux Rulzzzzzz!
Използвам го, но за доста от приложенията които ми трябват искат Windows.
Най-хубавото е, че е Open Sorce. Всички си мислят, че линукса нямал функците на windows ама не е така. Дори бих казал, че го предхожда в някои работи. За по-обикновенните потребители беше трудно да възприемат линукса в началото когато беше само в конзолен режим, но от както навлезе в desktop средите, работата с него стана елементарна.
:?:
Аз съм с LAN. С него е най-лесно свързването с интернет. Забелязах, че "live" CD-тата с Knoppix имат инсталирана програма за ADSL/PPoE връзка. Може би с Knoppix ще успееш да се свържеш, а като го разбереш как става, да инсталираш необходимите пакети и на друга дистрибуция и да стане и там.index каза:Малко трудно свикнах на линукс,и все още не съм му свикнал на него но мога да се оправа на около 70-80%.Единственото нещо което ме възпира е ,че неможех да си оправа нета..Ама сега ще го мъча ако ще и от БТК дами идват на гости .... 8)