Интернет проблем

k0kicha

Registered
Имах интернет, но компютърът ми се "разби" и сега си взех лаптоп. На бТК съм, но с рутер разклонения. При вкарване на мрежовия кабел - нямам интернет. Свързвам се с мрежата, но нямам нет. Казаха ми, че проблема е в МАК адреса на ЛАН Картата. Някой може ли да ми помогне как да го оправя?

Който се е изцепил за това в мак адреса на лан картата му кажи, че няма как да има проблем.... Рутера ти е на БТК там няма MAC Filter пуснат освен ако не си слагал ти..... Не би трябвало да има проблем.... Обади се на тези от БТК и ги питай и ако и те ти кажат за MAC Адреса ги попитай на кое ниво в монополистичната пирамида са, че ти вкарват някакви паранои... Ресетни рутера ако не стане отново направо от онова копченце отзад дето е прибрано вътре в модема/дупчицата/...

ама проблема е, че рутера не е при мен. В смисал кооперация сме в която един "ХАКЕР" за какъвто се има тоя... има апартамент и е сложил модем с суитч и рутер и е пуснал навсякъде интернет и му плащаме по 10 лева. :shock: и тоя го няма сега тука не живее вече.. идва само за нета и той ми ги каза тия работи.... и сега незнам как да го оправя .. какво да правя ..

Трябва да се обадиш на този хакер да го питаш защо нямаш нет.
Сигурно има мак филтър както описва колегата по-горе.

Back
Горе