Информатика с Английски

ArchangelS

Registered
Можели да ми обясните , какво точно се учи в математическа гимназия с информатика с английски - имали програмиране ?

Има на елементарно ниво.
У'и се вижуал бейсик, паскал и накрая HTML :?:

Благодаря :) . Знам че ако се учи програмиране ,ще е на елементарно ниво , но все пак в гимназия , никаде няма по високо ниво .

В Търново в ПМГ учат и C# и C++ - паралелка Математика с Английски. ;)

ArchangelS каза:
Благодаря :) . Знам че ако се учи програмиране ,ще е на елементарно ниво , но все пак в гимназия , никаде няма по високо ниво .
От Варна ли си бре?
Ако е така мога да ти кажа кво учим в МГ с Информатика и Английски. :)

По принцип питам кои езици се учат след 8-ми клас в паралелка информатика, има ли уеб дизайн (HTML, CSS) и уеб програмиране (PHP, Python), а не остарелия Perl или VB, Paskal и подобни

И все пак от кой град си? В МГ - Варна учим всичко C, C++, PHP, занимаваме се с HTML и CSS, също така събота и неделя си има куросве по Web и Графичен дизайн, напрао голям кеф :)

Аз съм от Троян, но питам принципно, C++, C#, VB, Paskal не ме интересуват :D Питам за PHP, Python, XML. HTML, CSS ги знам, PHP и MySQL средно ниво :wink:

federer_11 каза:
Аз съм от Троян, но питам принципно, C++, C#, VB, Paskal не ме интересуват :D Питам за PHP, Python, XML. HTML, CSS ги знам, PHP и MySQL средно ниво :wink:
Грешно разсъждение ;)
Научи се да програмираш, научи C++ и след това web-a ще ти е песен.

Back
Горе