Искам да се оплача !!

Статус
Not open for further replies.

Maricha

Registered
Може ли да ми кажете,защо ми триете ТЕМАТА??? :evil: Беше написана по правилата!!!И на Staff му казах 1000 пъти ,че в CUteNews няма скрипт,които да показва Последните новини на главната страница на саита на линкове!!!!Бати кво ми триете темите...Много "добри" модератори имате да знаете!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x

Maricha каза:
Може ли да ми кажете,защо ми триете ТЕМАТА??? :evil: Беше написана по правилата!!!И на Staff му казах 1000 пъти ,че в CUteNews няма скрипт,които да показва Последните новини на главната страница на саита на линкове!!!!Бати кво ми триете темите...Много "добри" модератори имате да знаете!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x

Темата я изтрих аз и ти писах ЛС даже. :(
Скоро ще изтрия и тази.

Не мога да пращам ЛС-та сорка :cry: то не излиза съобщение като влизам в саита,че имам ЛС и не съм го забелязъл

Maricha каза:
Не мога да пращам ЛС-та сорка :cry: то не излиза съобщение като влизам в саита,че имам ЛС и не съм го забелязъл

staf не ти е виновен.
Нито веднъж не ти е казал нищо въпреки, че му се зъбиш.
Отговаря ти винаги спокойно и не отговаря на заяжданията ти.
Тук никой няма да се разправя с теб. ПРосто не е мястото да се
караме и да се заяждаме.
Винаги се използва най-лесния начин -> бан на IP адреса.
Все още може да влизаш тук само защото staf не ти обръща внимание
но незнам докога ще е така.

мисля че темата е изчерпана ,
трябва да се тегли ключа ;) и право в Recycle Bin
:o

Ти си бил много прост бе.Има си упътване тази система и демо си има от теб се иска да четеш и да пробваш.Няма да се занимавам повече с тебe ще получиш една банова диета да ти е сладко!

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе