Искам да спечеля пари но незнам как

Статус
Not open for further replies.

ventsi34

Registered
Здравейте, притежавам сайт и искам да го пополяризирам и след време да започна да печеля пари. Та въпроса ми е по какъв начин мога да печрля в момента когато не е много разпространен знам че няма да е много но поне малко. Или ако не печеля как да популяризирам сайта си най барзо???

ventsi34 каза:
Здравейте, притежавам сайт и искам да го пополяризирам и след време да започна да печеля пари. Та въпроса ми е по какъв начин мога да печрля в момента когато не е много разпространен знам че няма да е много но поне малко. Или ако не печеля как да популяризирам сайта си най барзо???

Много малко сайтове печелят пари в БГ.
Мисля, че не надвишават 300.
Айде и 500 да са. НЕ повече.
Говоря за печалба от реклама.

Иначе не пречи да си направиш фирмен сайт и да изкараш от него много пари.

Най-бързо се популяризира полезен сайт.
Такъв, който хората ще ползват и ще се връщат отново и отново.
Ако сайтът ти е полезен няма да се налага да чакаш дълго тъй като потребителите сами ще го рекламират навсякъде.

Това е.

Аз неговоря за печалба с хиляди левове, а за някаква малка печалба смисал да мога поне да си платя хостинга. А и сайта ми е за видео уроци и смятам, че ще има посещения.

еми, да може... Ако има поне 100-200 уникални може да си изкарваш пари за хоста и домейна

Но как? Каква реклама да сложа и какво да правя след това нямам толкова посещения все още сайта ми е от седмица.

Еми според мен изчаквай малко посетителите на сайта да зарастнат

примерно 100 уникално най-малко и след тогава може да почваш с Гугъл или Изитрейдър или т.н

ventsi34 каза:
Но как? Каква реклама да сложа и какво да правя след това нямам толкова посещения все още сайта ми е от седмица.

Сега ако ти отворя брояча на туриста ще видиш, че до 1-вата година
от съществуването си имаше максимум 100 човека на ден и на втората година станаха 200 и после още и още...
Ти как мислиш, че ще се случи при теб?
Горе долу как си представяш, че се развива един сайт за уроци?

1-ви месец 100, втори 200, третият 300... така ли?
Аз мисля, че ще е 1-ви месец 50, втори 60, третият 70...

След 2 години ще правиш 300 и то ако сайтът ти е на някакво ниво спрямо другите.

а, какъв ти е сайта? Може да рекламираш сайта си в Google Adwords или да заплащаш на други места за реклама.

Админе моят сайт днес стана на 1 година с 9000 уникални 8)

Ко направи ти бе бате 9000 уникални за година. Ми сайта ми е за видео уроци.

Ми според мене да изкараш някои лев най-лесно ще ти е да пуснеш една обвя например в раздел обяви ,че продаваш реклама и ако им хареса на хората може някой да си закупи реклама.Примерно гледаш колко посещения има сайта ти и си правиш сметка за колко време колко лева и така нататък.Успех.

ventsi34 каза:
Ко направи ти бе бате 9000 уникални за година. Ми сайта ми е за видео уроци.

Еми полезна информация винаги се търси 8)

за една година сметнах дохода от сайта ми е ~1700 лв :?:

eshk0 каза:
а, какъв ти е сайта? Може да рекламираш сайта си в Google Adwords или да заплащаш на други места за реклама.

Админе моят сайт днес стана на 1 година с 9000 уникални 8)

Сайт за чалга ли? :)

Видео уроци и чалга.. са две различни неща.

Да де знам :lol: Еми ако направи малко реклама и ако наистина в сайта му има полезни неща сигурно ще има посетители..

admin каза:
ventsi34 каза:

Много малко сайтове печелят пари в БГ.
Мисля, че не надвишават 300.
Айде и 500 да са. НЕ повече.
Говоря за печалба от реклама.

Иначе не пречи да си направиш фирмен сайт и да изкараш от него много пари.

Най-бързо се популяризира полезен сайт.
Такъв, който хората ще ползват и ще се връщат отново и отново.
Ако сайтът ти е полезен няма да се налага да чакаш дълго тъй като потребителите сами ще го рекламират навсякъде.

Това е.

админ може л ида кажеш за какъв фирмен сайт става дума по точно

antique каза:
админ може л ида кажеш за какъв фирмен сайт става дума по точно

Сайт на фирма,. Сайт с който си рекламираш дейността.
Имаш фирма и изкарваш пари. Правиш и сайт и изкарваш петорноно повече пари .

Там не изкарваш пари от реклама а от това, че предлагаш услугата си на безброй много хора.

Големите пари не идват от рекламирането на чужди продукти а от рекламирането на твой продукти.

Това исках да кажа.

а аз като имам сайт на фирма за толпоизолаций мога ли да изкарвам пари ?

release каза:
а аз като имам сайт на фирма за толпоизолаций мога ли да изкарвам пари ?

Можеш като привличаш клиенти онлайн за фирмата ти. Иначе от самия сайт да изкараш нещо малко се съмнявам :)

Статус
Not open for further replies.

Горе