Искам като кликнат на bgtop да им дава точка (отказах се)

Games50dotCOM

Registered
Едно време като играех в bulfleet.com като кликаш на bgtop.net и на другите банерчета за гласуване ти даваше нанокредити. Как може в моя сайт някой като кликне на bgtop.net да му дава точка в играта? Ще ви дам точка ако помогнете.

Правиш връзката на картинката да е към страница с автоматичен рефреш. В тази страница да има връзка с базата и да добавя +1 в някое поле. След това автоматичния рефреш например с мета таг за 0 секунди към bgtop.net и готово.
--off--
Не е важно, обаче мисля че в булфлийт не дават нанокредити освен ако не пратиш смс или с кредитна карта. Даваше пари ако не се лъжа.

ventsi_konov каза:
Правиш връзката на картинката да е към страница с автоматичен рефреш. В тази страница да има връзка с базата и да добавя +1 в някое поле. След това автоматичния рефреш например с мета таг за 0 секунди към bgtop.net и готово.
--off--
Не е важно, обаче мисля че в булфлийт не дават нанокредити освен ако не пратиш смс или с кредитна карта. Даваше пари ако не се лъжа.

И така ще гласува веднъж и после колкото си иска ще си добавя без да гласува... аз му направих кода ама той иска в 19 класации да се вотва...

В такива сайтове и без това не може да се гласува повече от 1 път на 24 часа ще си направи проверка за точка през последните 24 часа. Като иска 19 класации ще направи 19 поленца в базата и ако е гласувал през последните 24 часа в бгтоп полето е 1. В някаква друга пък не е гласувал и там е 0. Така става.

ventsi_konov каза:
Правиш връзката на картинката да е към страница с автоматичен рефреш.
Ръчно ли трябва да го правя това? Хах, доста време ще ми отнеме ако станат много играчите в играта. Няма ли начин автоматично да става?

Линковете и банерите за гласуване в сайта ми вече са 18, не 19.

http://x-muzic.com/

Погледни най-долу в сайта.

Важно за да разбереш всички функции на системката трябва да се регистрираш и след като цакнеш да си влезнеш в акаунта за да видим колко точки си събрал.
За всеки банер е по 10 точки и ти ги дава на всеки 24 часа.
Записва се по Ip адрес и cookies.
Има си и обратен броч за това колко време остава до ново гласуване.
Системката се продава, ако някой проявява интерес да пише тук във форума.

Back
Горе