Искате ли да работите в Google

Искате ли да работите в Google

• ДА

Votes: 0 0.0%
  • Миии...ще се замисля

• НЕ!

• Общо гласове
    0
Ами виж, ако можех да работя за тях бих искал. Но ако сега ми предложат работа ей така, да речем от някаква тъпа томбола и аз приема, няма въобще да ми е приятно, защото просто няма да си разбирам от работата.

K0ceTo каза:
Ами виж, ако можех да работя за тях бих искал. Но ако сега ми предложат работа ей така, да речем от някаква тъпа томбола и аз приема, няма въобще да ми е приятно, защото просто няма да си разбирам от работата.

можеш по всяко време да подадеш молба за работа при тях :wink:

И те могат по всяко време да ме отпратят нали ;), имах в предивд, ако те ми предложат работата, а не ако аз подам молба.

Някой иска ли да работи в мерцедес бих отговорил аз? :) и на двете бих отговорил "Зависи какво ще работя" ...

LiRiX каза:
Някой иска ли да работи в мерцедес бих отговорил аз? :) и на двете бих отговорил "Зависи какво ще работя" ...
И аз искам да работя в "Мерцедес", но не като сглобяч на фарове :D, а като продуктов мениджър например :)

Да таботиш в гадна капиталистическа компания не си струа. Върхушката все ще те обират, няма да можеш да се издигнеш, освен ако това не значи много печалби за тях. Собственика печели на твой гръб, без да си мърда пръста, само защото е собственик. Да работиш за голяма компания е много по-лошо, отколкото да работиш в малка.

Аз като малък исках да стана космонавт .
Не станах...... но редовно гледам дискавъри.

K0ceTo каза:
Да работиш в гадна капиталистическа компания не си струа. Върхушката все ще те обират, няма да можеш да се издигнеш, освен ако това не значи много печалби за тях. Собственика печели на твой гръб, без да си мърда пръста, само защото е собственик. Да работиш за голяма компания е много по-лошо, отколкото да работиш в малка.

Аз работя в малка компания и шефа кара бентли. :)
Аз карам ауди.

По време на социализЪма работех в некапиталистическа компания и
тогава шефа караше лада, а аз карах велосипед.

За жалост малко хора в този форум могат да знаят какво е да работиш в
соц фирма. Могат да говорят каквото си искат за капиталистическите свине,
защото са млади и няма как да са виждали соц свине.

Back
Горе