Истината и само истината .........

Player_pz

Registered
Моля да прочетете до краи... Може би тази тема някои я е чел ,друг не е .....Моля да ме извините че поствам темата в тези форуми а би
трябвало да я поствам в "ПараНЕнормални явления " Това е ко-
пирано от друг сайт така ,че ако има критики то поне да не са към мен ...

..."Пари...нима това е главното в живота ни...Нима от това зависим всички ние в България?Нима именно без пари сме загубени?Твърде много песимизъм...ще речете вие...НО!Ето че тук се появява едно "но",което можем да кажем че ни вдъхва поне малко успокоение..."НО" ние не сме единствени...да..колкото и ирония да има в това изказване..то си е абсолютната истина..Колкото и "откънати" да сме от света..относно почти всичко...колкото и нецивилизовано да се държим..колкото и да лъжем..ние сме просто едно малко огледало на това което става извън пределите на нашата малка родина...Не ми вярвате?Добре тогава...Ето ви няколко съвсем простички примера...
Да вземем например доматите...у нас те поскъпнаха,заедно с още много други храни..достигнаха такава цена че за 3 кила от червения зеленчук ти трябват 10 лева... 10 лева...та това малко пари ли са?Това е 1/6 от средната пенсия в България???!!А защо всъщност направиха това нещо?Доматите ли свършиха?Може би заради природните бедствия?НЕ!Просто торът с които "хранеха" зеленчуците,за да могат те да изглеждат по-големи..по-сочни...по вкусни...с повече вода..химикали...консерванти..масла...киселини...мазнини...въглехидрати..ако искате и бензин сложете... ...за дамогат естествено повече хора да ги купуват,та този тор..просто поскъпна...и както сами се сещате на държавата не и се отделяха пари....и измислиха един много компактен начин да си покрият сметките...за да може после дори да и останат пари...з ада напълни...(меко казано) за да препълни гушите на своите най-верни служители...И какво може да е сравнението което ще направя с някоя държава по света ли?Ето САЩ...САЩ увеличи цената на дъвките с 1/7 от долара...около 30 стотинки...Вижда ви се смешно?Помислете пак..Една проста статистика сочи че само България годишно изхвърла над 957 000 тона дъвки...1 милиард тона!!! 6 милиона души(защото останалите 2 просто не дъвчат ) джвакат годишно 1 млпд. тона дъвки....Правете си изводи за население като това на САЩ...къде само Ню Йорк е 3 пъти колкото цяла България...По прости сметки...излиза че САЩ годишно печели по...колко можете да предположите?Милион?Милиард?НЕ!..ако сметнем цялата сума в български левове би излязло над....30 БИЛИОНА ЛЕВА!!!! Можете ли да си представите такова число?Защото аз не мога...
Това стига ли ви като доказателство?Не?!Добре...нека продължа...Нека вземем всеизвестната фирма на Бил Гейтс...Маикрософт...Разработчиците пуснаха един нов вирус...като естествено се представят за хакери..които вирус не може да бъде открит от досегашните анити-програми...и от самата фирма казват:"Купете нашия продукт,които може да спре вируса,за да не се налага да си купувате нов компютър"...А защо им е на Маикрософт да създават виръс и съотвтено анти вирусна програма?Много просто...Едното..(анти-програмата) ще покрие разноските по създаването на другото(вируса)...и като се има в предвид колко многоборина е "аудиторията" "абонирана" за фирмата на Гейтс...говорим за една доста солидна сума която Бил ще си спечели...Сравнението с България?....У нас поскъпна тока...

Но стига с толкова суховати статистики...време е да научите жестоката истина за някои наистина "тъпи"(или поне вие така ги разбирате) въпроси...да вземем например....MR.BEEN...Да всеизвестният персонаж от света на комедията...да...този дето прави всякакви глупсоти и ние му се радваме...за какво е създаден такъв образ?За да ни радва?За да се смеем?За да се кефим на простотиите му?...Това искат да си мислим ние...ние които те мислят че не разбирамев за какво става въпрос...Mr.Been е създаден само и единствено с една единствена цел...да отвлече вниманието на всички по света от това какво всъщност става по света...да...американцитя разработват ядрено оръжие...китаиците слагат солна кислениа и олова на прах в сушито...а ние гледаме Мистър Бийн...Поредният робот заблудил ни в това което те са искали да ни заблудят...за да не видим какво всъщност мислят да правят...наистина една типична но много добра маскировка...най-доброто скирвалище...пред очите на хората...пред очите на всички нас...те могат да си правят всичко което пожелаят...от ядрено оръжие и олово в храната както вече споменах..до затваряне на всички фабрики за тоалетна харития по света...за да можем да се мучим и да даваме изилишни пари за салфетки и тем подобни глупости...Адам и Ева са си живеели добре...листа..безплатно обслужване а ние ще трябва да даваме пари за тоалетна хартия...пари...всичко опира до ПАРИ!!Не ми вярвате?Защо тогава ни резнаха Ес-Ес ракетите?А?Защо?За да могат да ни ги претопят циганите ...за да спечелят пари...пак пари и само пари...защотот тия ракети бяха така мощ че дори САЩ или Франция..едни от най-големите производители на оръжие,не можеха да се мерят с тях...обсег от над 140 км...до колкото си спомням...радиус на поражение...над 25кв.км...Та това щеше да срине Вашингтон...Но естествено Америка трябваше да се защити..и се защити като ни резна ракетите..и сега какво имаме в армията?40 000 воиника на кръст...въоръжени с какво?С пистолети и полу-автоматични пушки...Ами танковете ни?Дадохме ги на Югославия за да може тя да ги даде на Албания и сега Албания да тръгне срещу нас и да ни избие...с нашите собствени танкове...Понеже ние помогнахме на онези в Ксово...по-добре да бяхме ги оставили да се избият та да им доиде акъла в главата...но не..ние трябваше да се набутаме и да се правим на герои..."ето ви танкове..после да ни ги върнете"...Ще ни ги върнат много ясно...само че не попитахме как...

АЕЦ?Козлодуи...спряха ни тока...защо?Понеже им бяхме конкуренция!Ето за това...за да не може ние да печелим пари...за да не може да ги избутаме...не..трябваше да ни кажат че централата е опасна и че трябва да се спре...и после какво?Ще ходя до тоалетната със свещи?Ще гледам телевизия със запалка?Да..набутаха ни...за пореден път...кои поред не мога да ви кажа защото те са много...толкова много са...АЕЦ е само един от тях...и сега...сега ще стоим с пръст в устата и ще си викаме"Къде ни беше акъла бе?"А защо не се запитаме:Какво сатана в Чернобил?Защо стана?Понеже Украина беше от СССР...и Съветския Съюз щеше да смели всеки понечил да му каже нещо...затова американците сега си го изкарват на нас...за да можем ние да бъдем сега прецакани...

Ами Покемон?Картуун Нетуърк?Тъпите Китаици дето ми били измислили некви рисувани героичета...завладяха света с тея глупости бе хора...Как може едно нещастно същество дето очите му са по-големи от самата глава..да завладее света...Извод?Ето го новият метод за зомбиране на хората...Алберт Аинщаин е казал че 3-тата световна воина ще се води с камъни и пръчки..но не е познал...ще се води от зомбирани заичета..мечета....слончета..пиленца и такива от сорта които вместо да ти казват Пика-пика-пикачууу..ще ти държат калашник и ще късат глави и крака наред...Отговар на Американците?Създаването на Jonny Bravo...поредният изрода появил се на екрана от някои болен мозък...размахващ ръце и крака като умопобъркан...крещящ "Хеи мама!"...какво ще кажете по въпроса?Нищо?!Та тоава е невиждано!Този нещастник Браво...поражда у децата агресия...с това негово "изказване" Хеи мама!...създава у подрастващите чувсто и нагласа да бият маика си!Семеиството си...Боже мои...какво се опитват да направят тези изроди....

Китаиците ще ми сторят Стена...че аз стена си имам в нас...ама тя ми била Велика и се виждала от Луната...е па и моята е велика...виждам я всеки ден при това и не ми трябва да ходя до Луната....строят те...че те с тея каманаци дето са ги използвали за направата на това невероятно нещо...те ще стигнат за направата на нова град бе...Ама то ми било туристическа забележителност...че аз имам по интересни неща в хладилника от тия нещастни китаици бе....да...нещастни..нещастни ама никои нищо не сме да им каже...Щото ако се надигнат всичките там дето са близо 2 милиарда с японците и монголците..та те ще ни смелят като едното нищо бе...затова Америка им разреши да си пускат тези покемони...диджимони...Ама на..спряха го тоя нещастник Юги...спряха го... а да им доиде мозъка в главата...
"Каиба аз имам картата на зомбито..Ти си автоматично победен"
"-Почакаи Юги...аз имам карта която блокира твоатя карта"
"-Очаквах това от теб Каиба..затова аз имам карта която блокира твоята карта,блокираща моята карта.."
И така до безкраи....а всъщност диалога би изглеждал така:
"Каиба нещастник такъв...купих си новата базука и ти не можеш да ме спреш"
"Така ли бе келеш?"
"Така.."
И се почват невероятни стрелби и пукотевици...а децата стоят и гледат като препарирани...и по някое време се чува само..."аааааааа....ооооооо"И тем подобни непознати за науката звуци...порпдени от КИТАИСКАТА анимация...да им имам и анимацията аз...вместо да си изяза на чист въздух..да ритам топка или нещо подобно..те ще ме държат затворен в къщи да им гледам глупостите...аи сиктир и толкоз

Същото нещо е и с извънземните...Америка твърди че извънземни няма...няма..ама има...Било ми то балон на метереолозите...да бе ...тои балона ще свети в синьо или зелено или там които и да е цвят...хубаво..не е балон...тогава е метеорит,казват те...метеорит ли?Да бе...те стоят в небето на едно място и те чакат там...Извънземни има...просто САЩ ги е страх да не ги нападнат тях...да не ги омажат..затова пазят истината в строгосекртените си бази там...и "База 51" няма нищо общо с това...В оная барака просто строят хладилници и печки...а какво твърдят?Че имало извънземни..хванати..след като катастрофирали на Земята...да бе..та те извънземните да не са толкова лупави че да катастрофират тука бе...просто ни се смеят и ни наблюдават от високо за да разберат кога наи-после ще се оправим...кога наи-после ще избием американците и китаиците и ще си живеем спокоино...Но по-добре е да избием само американците...че китаиците са повече...Затова всичко коеот знаете е лъжа..лъжа....няма нищо общо с истината която ТЕ твърдят..затова надигнете се...надигнете се и земете оръжие...домати..картофи...камъни...туби с зелев сок...каковто намерите...съберете се пред Народното събрание и почнете да ги псувате...които и да е...важнотое е да псувате и да твърдите че вие сте прави...лъжи..всички лъжат та се пукат...Лъжа....лъжа ....лъжа....

НА ТВА СЪМ СЕ СМЯЛ 2 ЧАСА .......... :haha: :haha: :haha:

Back
Горе