История за теб

Admin

Registered
Линка стигаше.
Целия текст да седи тука нямаше смисъл.
МАхни го.
Или staf да го махне.
 

NetCutter

Registered
Хахахаха!Момечета,не пишете нищо в полетата и вищте кво се получава:
През null ти се роди null .Тй беше най - null дете, който някога бе виждал/а. Когато порасна ти обичаше да си null , това ти бе много интересно.Макар, че беше най - null дете, беше и бая тъпо!
Когато тръгна на училище всички ти се ебаваха защото беше много тъпо дете и ти искаше да null децата от класа ти. Поради тази причина теб те пращаха да седиш в най - одалечения ъгъл в класната стая.Но на 3-тия ден от започването ти в училище ти се влюби в null и бързо започна да го/я задеваш.Той/Тя видя, че си много просто дете и се опитваше да се отдалечи от теб, но ти го/я хващаше за null , а на него/нея това не му/и харесваше много.
След една година null реши да се премести в друго училище.Ти не можеше да позволиш това и и/му каза null аре да ни се местиш няма смисал ще те последвам на всякаде!И отново я/го хвана за null .Тогава тя/той каза, че окончателно се маха от тук, защото не може да те търпи.
Тогава ти и/му викаш null , и си тръгна.След като се пребра в къщи ти започна да null , защото null си е тръгнал/а! По-късно разбираш, че всичко е било сън.
 

Liberate

Registered
кат оставих празно стана мн ... бе адски смислено :D
Код:
През ти се роди .Тй беше най - дете, който някога бе виждал/а. Когато порасна ти обичаше да си , това ти бе много интересно.Макар, че беше най - дете, беше и бая тъпо!
Когато тръгна на училище всички ти се ебаваха защото беше много тъпо дете и ти искаше да децата от класа ти. Поради тази причина теб те пращаха да седиш в най - одалечения ъгъл в класната стая.Но на 3-тия ден от започването ти в училище ти се влюби в и бързо започна да го/я задеваш.Той/Тя видя, че си много просто дете и се опитваше да се отдалечи от теб, но ти го/я хващаше за , а на него/нея това не му/и харесваше много.
След една година реши да се премести в друго училище.Ти не можеше да позволиш това и и/му каза аре да ни се местиш няма смисал ще те последвам на всякаде!И отново я/го хвана за .Тогава тя/той каза, че окончателно се маха от тук, защото не може да те търпи.
Тогава ти и/му викаш , и си тръгна.След като се пребра в къщи ти започна да , защото си е тръгнал/а! По-късно разбираш, че всичко е било сън.
 

SandPrince

Registered
:D :D :D

През 1989 ти се роди Иван .Тй беше най - готин дете, който някога бе виждал/а. Когато порасна ти обичаше да си пея , това ти бе много интересно.Макар, че беше най - готин дете, беше и бая тъпо!
Когато тръгна на училище всички ти се ебаваха защото беше много тъпо дете и ти искаше да секс децата от класа ти. Поради тази причина теб те пращаха да седиш в най - одалечения ъгъл в класната стая.Но на 3-тия ден от започването ти в училище ти се влюби в аз и бързо започна да го/я задеваш.Той/Тя видя, че си много просто дете и се опитваше да се отдалечи от теб, но ти го/я хващаше за гъзъ , а на него/нея това не му/и харесваше много.
След една година аз реши да се премести в друго училище.Ти не можеше да позволиш това и и/му каза аз аре да ни се местиш няма смисал ще те последвам на всякаде!И отново я/го хвана за гъзъ .Тогава тя/той каза, че окончателно се маха от тук, защото не може да те търпи.
Тогава ти и/му викаш баси якия гъз , и си тръгна.След като се пребра в къщи ти започна да ураааааа , защото аз си е тръгнал/а! По-късно разбираш, че всичко е било сън.
 

Горе